LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kristin Kaspersen lämnar livet i Sverige – här ska hon bo nu: ”Flyttat till ett hus”

07 okt, 2024
Kristin Kaspersen har återigen gett sig iväg på en lyxresa.
Denna gången till soliga Kreta – se det lyxiga hotellet och saftiga prislappen för resan här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Kristin Kaspersen, 54, har nästan alltid en fullbokad kalender. När hon inte står som programledare, befinner hon sig i poddstudion där hon spelar in nya avsnitt för sin podcast, Kaspersen – Nyfiken på.

Kristin Kaspersen på resande fot igen – lyxiga resan till Kreta

Just nu har Kristin dessutom bokat in ännu en lyxig resa, denna gång till den soliga och natursköna ön Kreta. Kristin är väldigt intresserad av hälsa och välmående, så det är ingen överraskning att denna resa även inkluderar träning och mindfulness.

Annons

På sina sociala medier ger Kristin sina följare en inblick i resans höjdpunkter, med allt från vackra landskap till hälsosamma rutiner i den grekiska solen.

Kristin Kaspersen

Så mycket kostar resan: ”Fick flytta till ett hus”

Och vilken lyxig upplevelse det verkar vara – men det slutar inte där. Kristin avslöjar dessutom för sina följare att hon blivit uppgraderad till ett särskilt "rum" under resan. Anledningen till uppgraderingen var att hon behövde extra bra wifi för att kunna hålla sina onlineklasser.

Annons

Men det visade sig vara mer än bara ett rum – Kristin blev istället flyttad till ett helt eget hus med en privat pool och en fantastisk utsikt över havet.

Kristin Kaspersen

Vanligtvis ligger priserna för en vistelse på det exklusiva Giannoulis – Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa mellan 3000 och 4500 kronor per natt, beroende på vilket rum man väljer.

För denna summa får gästerna bo i lyxiga rum med modern inredning och antingen frukost eller all inclusive ingår i priset, beroende på bokningsalternativet. Dessutom får man njuta av en vacker utsikt över havet.

Annons

Men vad Kristins lyxiga boende kostar per natt är inte känt, men det är troligt att priset överstiger det tidigare nämnda rumspriset med tanke på villans storlek och dess exklusiva läge.

FOTO: Tv4/Giannoulis – Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa

Annons