LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Kristin Kaspersen visar upp lyckan med Filip och Linn – glädjen är total: ”Galet”

21 aug, 2024
Kristin Kaspersen ler och har händerna ihop framför sig. Från henne går en röd pil som pekar mot ett instagrainlägg som är en mindre bild i bilden. I inlägget syns Filip Lamprecht och Linn Hegdal sitta på en brygga med ryggarna mot kameran.
Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht är tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal.
Kristin spenderar ofta tid ihop med dem, och nu visar hon upp den stora lyckan med paret!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”Brand logo
Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”


Programledaren och poddaren
Kristin Kaspersen, 54,
har sönerna Leon Fahlén, 20, och Filip Lamprecht, 27, med två olika män.

Filip är tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 28. De träffades för första gången i Let's dance 2021, men gick ut med att de var ett par först i början på 2024.

Filip och Linn umgås ofta med Kristin, och nu visar Kristin upp nya lyckan med paret!

Kristin Kaspersens lycka med Filip och Linn

Kristin bor i Stockholm men reser ofta runt, och Hänt har tidigare rapporterat om att hon hyr ett hus i Sandhamn i Stockholms ytterskärgård.

– Sandhamn ligger mer lättillgängligt än Järvsö, men Järvsö är min trygghet och barndom på ett annat sätt, har hon tidigare sagt i en intervju med Tara.

Annons

Just Järvsö, som ligger i Hälsingland, är speciellt då det är platsen där hennes mamma Barbro ”Lill-Babs” Svensson växte upp, och idag delar Kristin och hennes systrar Malin och Monicahennes gamla hus. Nu har Kristin, sonen Filip och hans flickvän Linn haft en väldigt mysig helg där!

På Instagram har Kristin delat med sig av flera bilder från helgen med dem tre, bland annat med mysiga middagar. I en video i inlägget syns och Filip och Linn harmoniskt sitta på en brygga och titta ut mot vattnet.

Galet härlig helg i Järvsö! Renoverat, rivit altan, skrattat, AW, kräftskiva och sköna bad i Ljusnan. Vad mer är möjlig? Älskar att vara aktiv och samtidigt får huvudet vila. Drömhelg! Nu taggad på ny vecka. Godnatt!” skriver Kristin till bilden.

Kristin Kaspersen om att bli farmor

Kristin Kaspersen har tidigare uttryckt sin önskan om att bli farmor. Det är när hon pratar med Marie Mandelmann, 60, i sin podcast Nyfiken på som Marie säger att hennes barn bor väldigt nära, vilket Kristin tycker verkar skönt eftersom barnbarnen då också finns i närheten.

– För även om jag kan tänka att jag kanske skulle vilja göra en säsong uppe i Åre, att passa på att göra nånting för mig, som inte är att jag behöver vara kvar i stan för att det är skola eller nånting annat... sa Kristin då och fortsatte:

– Men då tänker jag att jag måste göra det nu. För jag vet inte... säg om fem eller fyra år när man förhoppningsvis har barnbarn, då vill inte jag vara långt borta. Då vill jag vara nära.

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons