LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kristin Kaspersens krav till TV4 – därför tackade hon ja till Let's dance

25 mar, 2023
Kristin Kaspersen har tagit över skutan som programledare för Let's dance.
Det efter att Petra Mede fick ställa in på grund av hälsoproblem.
Nu kan Kristin avslöja kravet hon hade för att tacka ja till rollen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Förra helgen gjorde Kristin Kaspersen premiär i rollen som programledare för Let's dance 2023. Med bara en vecka till premiären av Let's dance kom beskedet att Petra Mede, 53, tvingas hoppa av sin programledarroll på grund av ryggproblem.

När Hänt pratade med Kristin inför premiären sa hon:

– Det är väldigt annorlunda att få en fråga när man vet att en vän och kollega inte mår bra. Så det är inte ”ja va roligt” utan först ville jag ringa Petra, pratade med henne och jag ville höra hur hon kände att jag klev in.

På frågan vad Petra sa när Kristin ringde upp, svarade hon:

– Framför allt var det jag som frågade hur hon mådde mest men sen sa hon bara, när vi hade pratat en stund ”kör nu och ha kul”.

Tittarnas reaktioner – efter Kristin Kaspersen i Let's dance

När första sändningen var klar var tittarna snabba med att säga sitt om Kristin och hennes roll som programledare. De flesta verkade positiva och hyllade Kristin och hennes kompanjon David Lindgren.

Annons

”Bra jobbat av Kristin , en vecka med förberedelserna , vem fixar det…”, skriver en.

”Kul och även om jag saknar Petra Mede, så är Kaspersen bra såhär långt”, skriver en annan.

”Äntligen, men lite tråkigt utan Petra och David Hellenius Det var dom som gjorde programmet mer roligt och mer underhållande. Det blir inte detsamma som tidigare”, skriver en.

”Vilken kanonstart Kristin & David är glimrande. Alla är ju superduktiga”, skriver en annan.

Kristin Kaspersens krav på TV4 – nu kommer det fram

Att Kristin fick hoppa in som programledare med kort notis var inga problem. När Kristin nyligen gästade Bianca Ingrossos talkshow BIANCA berättade hon om när hon fick samtalet och hur hennes reaktion var.

– Det var lite skumt för jag sitter på tunnelbanan på väg till Båtmässan när de ringde och frågade om jag kunde ta den här säsongen av Let's dance eftersom Petra är dålig. Sen tyckte jag att det var jobbigt för Petra, men jag kunde känna en ära i att hoppa in efter henne.

Senare under intervjun hamnar Kristin i heta stolen och hon får då frågan av Bianca vad hon krävde av TV4 för att släppa allt och tacka ja till rollen som programledare.

– Att få en egen lounge, svarar Kristin då.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons