LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kristin Kaspersen om exet Martin Lamprechts nya partner – säger sitt: ”Redan testat”

12 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Kristin Kaspersen brukar inte uttala sig om sitt ex.
Men nu kan hon inte vara tyst! Martin Lamprecht har nämligen inlett ett partnerskap med en minst sagt närstående till Kristin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Kristin Kaspersen, 55, har många strängar på sin lyra och vi trogna tv-tittare har fått njuta av hennes stjärnglans under en rad olika produktioner genom åren.

Den populära och folkkära programledaren driver också podcasten Nyfiken på där bland annat skådespelaren och bokaktuella Sara Sommerfeld, 46, och tidigare Let’s dance-jurymedlemmen Dermot Clemenger, 51, nyligen har hälsat på. Just nu är hon dessutom högaktuell som programledare för den första svensk sända säsongen av Race Across The World.

Tillsammans med Hans Fahlén, 60, har hon sonen Leon, 20, och med Martin Lamprecht, sonen Filip, 27. Filip är tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 28, men var tidigare i en relation med Peg Parnevik, 29, som avslutades 2021.

Annons

Nu kommer dock Filip med ett helt annat besked. Han och hans pappa, idrottsprofilen Martin, är andra duon bakom det nystartade företaget dadandi.

Filip och pappa Martin Lamprechts relation – är nya företagspartners

Dadandis Instagram berättar far och son mer om deras relation och nya partnerskap. Filip och Martin skriver att de alltid har varit nära varandra och att de har gjort saker som att spela golf ihop, gått på långa promenader, pratat om livet och ätit alldeles för många kanelbullar tillsammans.

Under alla dessa stunder har de i flera år pratat om att också skapa något tillsammans. Men det var inte förrän nu som de båda kände att allting hade fallit på plats. De har båda ett intresse för hårvård, så att starta något eget kändes som ett naturligt steg.

”Vi visste att vi ville ha hög kvalité på våra produkter, de ska vara enkla att använda, och ha en doft som är lyxig, men som samtidigt inte tar över din parfym”, skriver de i Instagram inlägget.

Annons

Även om det är mycket mystik bakom märket och vad det handlar om, allmänheten har ännu inte tillgång till shoppen, verkar det som att de gett sig in i skönhetsbranschen.

Kristin Kaspersen om exets Martin Lamprechts nya produkter: ”Redan testat”

I en Instagram story uppmanar Kristin sina följare att gå in och följa hennes ex och sonens nya projekt.

”Gå in och följ dom!!! Ska bli så spännande att följa er resa… och jag har redan testat produkterna och de är såååå bra!”.

På presentationen av pojkarna på Instagram har hon också kommenterat liksom flickvännen Linn Hegdal gjort:

”Bäst!” och ”Sååå kul! Grym duo”.

FOTO: Skärmdump Instagram, TT

Annons