LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

KRÖNIKA: TV4:s nya The challenge är det bästa av två världar

12 aug, 2024
TV4:s stora höstsatsning The Challenge har nu haft premiär och Hänt:s Angelica Hedlund är mycket positiv till programmet.
– Det är ju exakt det här man längtat efter, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”Brand logo
Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”

The challenge är TV4:s nya storsatsning som går ut på att ett gäng reality-profiler ska göra upp i stenhårda utmaningar och tävlingar där styrka och pannben sätts på prov. Redan i första avsnittet blir det dramatik med ett moment där de manliga deltagarna hänger i en trapets högt över havet. De kvinnliga deltagarna ska svinga sig i en lian och göra loss killarna. Tillsammans ska de falla ner i vattnet och ta sig vidare i tävlingen med simning och pussel.

Enligt mig är konceptet mitt i prick. Det är ju exakt det här man längtat efter. Nytt och fräscht!

Som en trogen Farmen-, Robinson- och Bachelor/Bachelorette-nörd så kan jag lova er andra reality-älskare där ute att ni kommer gilla det här. Det är så himla skönt att man redan känner till deltagarna och det gör det hela roligt direkt från start.

Annons

Vi har till exempel Robinson-Valentino Demina, som i vanlig ordning, går in med paktpinnen i högsta hugg. Vi har Bachelorette-Carl Bengtsson med sin busiga blick och godtrogna hjärta. Och vi har Farmen-Viktor Bergström som med sin pillimariska och klumpiga jargong ska försöka förklara varför han valde Olivia & Carl till första duellen.

THE CHALLENGE
FOTO: TV4

Om man gillar Big brother och Mästarnas mästare har man nog också lätt för att gilla detta program.

The challenge är med andra ord det bästa av två världar. Vi får de hårda utmaningarna samtidigt som man får dramatiken. Helt perfekt ju!

Men nu står vi inför två olika alternativ. Antingen blir The challenge världens hit i TV-Sverige... Eller så blir det flopp – men då är det endast för att vi reality-nördar inte är tillräckligt många.

Det ska bli så spännande att se var detta leder.

FOTO: TV4, HÄNT

Annons