LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Labradoren och kameleonten är bästa polare: "De äter, sover och slappar tillsammans"

21 jun, 2015
AvOla Brising
Storlek och ras har noll betydelse. Kameleonten Kammer och labradoren Winston är bästisar.
Annons

Den ene är en kallblodig ödla. Den andre en stor, mysig och varm labrador. Kameleonten Kammer, 1, är inte mycket större än labradoren Winstons, 6, nos. Men trots det är de bästa polare och umgås mer eller mindre dygnet runt.

Kompisarna med deras husse Scott.
Kompisarna med deras husse Scott. Foto: Bulls

De gulliga men ack så udda bästisarna bor hos tv-reparatören Scott Cromwell, 44, i Oklahoma City, USA. Han brukar filma deras äventyr tillsammans.

– Jag skulle inte kunna hålla dem från varandra om jag så ville. Trots storleksskillnaden och att de kan röra sig hur de vill i huset och trädgården umgås de nästan dygnet runt. De äter, sover och slappar i solen tillsammans, berättar han för tidningen Daily Mail.

Annons
Killarna krubbar alltid ihop.
Killarna krubbar alltid ihop. Foto: Bulls

Faktum är att de två till och med har likadana hundmatskålar, även om de inte alls äter samma sorts mat. Och Kammer sitter nästan alltid på Winstons huvud när han svansar runt i huset.

Utsikten är bra från Winstons huvud.
Utsikten är rätt bra härifrån. Foto: Bulls

För jycken är det visserligen inte första gången han har en kompis som är ödla. Innan Kammer kom till familjen hade Scott en annan kameleont vid namn Geoffrey. Även han brukade leka med hunden till och från.

Annons
Men han skäms när han råkar irritera kameleonten så han puffar upp sig.
BFF’s för alltid! Foto: Bulls

– Winston gillade Geoffrey också, men de var inte alls lika nära som han är med Kammer. Jag har en sex månader gammal labradorvalp som heter Heidi också, men hon får tråkigt nog inte så mycket uppmärksamhet av de här två, förklarar Scott.

Andra läser också: 

Här totalblåser Arnold Schwarzenegger sina fans som ”Terminator” på Madame Tussauds

Blev dumpad – nu säljer exmaken hälften av deras prylar på eBay, bokstavligt talat

De lägger en bit skinka bredvid en sovande katt – då händer det här

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons