LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Laila Bagge får inte komma på Pernilla Wahlgrens bröllop – är inte som förr

13 sep, 2024
Laila Bagge, Pernilla Wahlgren
Laila Bagge är inte bjuden på Pernilla Wahlgrens bröllop.
Nu delar hon med sig av känslorna kring beslutet.
– Tack för inbjudan, säger Laila ironiskt i sändning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Under fredagen inleds den andra av tre dagar fyllda med festligheter för Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauers, 58, bröllop. I soliga Marbella har en stor skara gäster anlänt för att fira det lyckliga paret, och bland dem finns både familjemedlemmar och nära vänner.

En person som däremot inte fått en inbjudan är Laila Bagge, som tidigare var gift med Pernillas bror Niclas Wahlgren. Något som Laila och hennes kollega Roger Nordin diskuterar i Rix Morronzoo.

I radioprogrammet pratar Laila och Roger med Pernilla om vilka gäster som är inbjudna till hennes bröllop. Under samtalet frågar de bland annat om Carola Häggkvist kommer att vara på plats, men Pernilla avslöjar att hon inte är bjuden.

Annons

Varken Laila eller Roger finns heller med på gästlistan.

– Tack för inbjudan, säger Laila skämtsamt i sändning.

Laila Bagges relation till Pernilla och Niclas Wahlgren

Laila och Pernilla har nämligen varit väldigt nära, då Laila var tillsammans med Pernillas bror. 2014 meddelade Laila, och dåvarande maken Niclas att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Niclas delade senare med sig av sina sårade känslor kring separationen i flera intervjuer.

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan, sa Niclas då.

Trots att det nu har gått nästan ett decennium sedan Laila Bagge och Niclas Wahlgren gick skilda vägar, har Laila och Pernilla Wahlgren lyckats bevara en god relation. Det är inte särskilt förvånande med tanke på att Pernilla är faster till Lailas och Niclas gemensamma son, Kit Wahlgren.

Till exempel var Laila inbjuden till den stämningsfulla och fina begravningen av Pernillas pappa, Hans Wahlgren.

Annons