LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Laila Bagge försvunnen – därför dyker hon inte upp: ”Många som undrar”

05 aug, 2024
Laila Bagge
Alla undrar: Var är Laila Bagge?
Rix MorronZoo är tillbaka efter semestern, i studion ser vi Roger Nordin, men Laila saknas.
Här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Idag gjorde gänget på Rix MorronZoo sin första sändning efter semestern. Men till allas förvåning satt Roger Nordin, 47, själv i studion den här morgonen. Något som fick alla att undra var Laila Bagge, 51, hade tagit vägen.

Under sommaren har både Roger och Laila njutit av sin ledighet. Roger har bland annat varit på kryssning ute till havs, firat Pride och spelat tennis med vänner. Laila å andra sidan passade på att avsluta semestern med en resa till Miami i USA tillsammans med sönerna Kit Wahlgren, 12, och Liam Pitts, 21.

Laila Bagge saknades i dagens Rix MorronZoo

Men resan till Miami blev lite längre än vad Laila hade tänkt sig. Inför sändningen berättar Roger att anledningen till att Laila saknades i morgonens program var att hon hade kollat fel på sina flygbiljetter inför hemresan.

– Ja det är många lyssnare som har hört av sig och undrar ”var är Laila Bagge”, ja Alexander var är Laila egentligen?, frågar Roger producenten Alexander.

Annons

– Hon kollade ju fel på flygbiljetten när hon skulle åka hem från Miami, så jag vet inte var hon är. Hon är förmodligen någonstans i luften, svarar Alexander.

Sedan spelar Roger upp ett klipp där han ringde Laila före sändningen för att reda ut vad som faktiskt hade hänt.

– Jag trodde det var på söndag jag skulle komma hem, men det var tydligen idag måndag, säger Laila och medan hon skrattar åt hennes misstag.

Laila Bagges resestrul från Miami

På Instagram förklarar Laila hur situationen hade sett ut för henne under måndagsmorgonen.

– Den här resan slutar aldrig att förvåna en, nu är jag påväg till flygplatsen. Jag hade tagit in på hotell som är nära flygplatsen för att vi skulle åka hem idag, säger Laila och fortsätter:

–Tagit taxi till flygplatsen, och här har vi United som vill sätta mig på ett plan där jag ska vänta i elva timmar i Huston Texas, för att sen åka till New York för att sen ta mig till Sverige. Nä, jag har en morgonshow jag ska till!

Laila försäkrar lyssnarna att trots missen idag kommer hon vara med under morgondagens sändning precis som vanligt!

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons