LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagges gravidchock – glömde att ta preventivmedel: ”Kräks”

08 okt, 2024
För 21 år sedan fick Laila Bagge sin första son Liam med amerikanen Mason Pitts.
Men i RixMorronZoo berättar hon nu att graviditeten var ett misstag.
– Det var inte rätt tillfälle, säger Laila.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Laila Bagge, 51, hör vi varje vardagsmorgon som programledare i RixMorronZoo tillsammans med bland andra Roger Nordin, 47.

Mellan 2010 och 2015 var Laila gift med Niclas Wahlgren, 59, och tillsammans har de sonen Kit Wahlgren, 12. Innan det var Laila tillsammans med den amerikanska artisten Mason Pitts, som hon fick sonen Liam Pitts, 21 med.

Men i RixMorronZoo berättar nu Laila att det var ett misstag att hon blev gravid med Liam!

Laila Bagges graviditet var ett misstag

I segmentet ”familjerådet” diskuterar gänget om när det är läge att skaffa barn, varpå Roger frågar Laila hur gammal hon var när hon fick Liam.

– Jag tyckte att jag var i en väldigt bra ålder, det var runt 30. Man hade hunnit leka av sig lite, rest lite, klättrat på karriärstegen, svarar hon.

Annons

Roger påpekar att Laila då också var i en fast och trygg relation, men där håller hon inte med. Hon berättar att hon då bara hade dejtat Liams pappa i två månader.

– Och jag åt ju dessutom p-piller och hade glömt ett p-piller. Vilket innebar att när jag ringer Liams pappa och säger ”sitter du ner?”, och han skämtar och säger ”du är inte gravid va?” Då säger jag ”jo, det är jag”, och då hör jag bara hur han tappar telefonen och kräks. Då frågade han om han kunde ringa tillbaka, och så ringde han 48 timmar senare, berättar Laila och fortsätter:

– Så det var det, men i dagens läge är han jätteglad för detta för det blev hans enda barn också. Utan det lilla misstaget där så hade inte Liam funnits. Det var inte rätt tillfälle, men det blev så himla rätt.

Laila Bagge om att sonen Kit bor i Sverige

Liams pappa bor i USA och de hinner därför inte ses jättemycket. Till Hänt har han tidigare berättat att han vanligtvis är där i en månad två gånger om året.

Annons

Både Kit och Liam bor hemma hos Laila, men faktum är att Kits pappa Niclas nu också bor utomlands, nämligen i Spanien! Nyligen berättade Laila för Hänt att det inte funnits planer på att Kit skulle flytta med sin pappa.

– Nej, han bor ju här. Så jag menar, han bor ju här och vill vara här i Sverige, spela fotboll och vara med sina vänner. Han vill inte flytta, absolut inte. Han har ju allting här, sa hon till Hänt.

Laila berättade vidare att även om hon drar det tyngsta lasset så är hon glad att sonen bor hos henne.

– Jag har ju hellre honom hos mig än inte. Så han får välja precis som han vill, om han vill flytta till Spanien eller bo kvar i Sverige hos mig. Det är jag tacksam för, att han vill vara hos mig. Det är det man önskar att ens barn skulle vilja.

FOTO:

Annons