ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagge i tårar – lyxhemmet förstört igen: ”Orkar inte mer”

14 okt, 2024
Under tre år har Laila Bagge renoverat sitt hus på Lidingö. Men nu har hon återigen fått en fuktskada i källaren. – Jag började faktiskt gråta för jag orkar inte mer med det här, säger Laila i RixMorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Radioprofilen Laila Bagge, 51, har i närmare tre år kämpat med sitt hus.

Det började med att Laila skulle genomföra en enkel renovering av källaren i huset ute på Lidingö. Något som därefter ledde till upptäckandet av diverse fuktskador och svartmögel. Bland annat så var trappen ned till källaren genomrutten.

Nu trodde däremot radioprofilen att problemen hade löst sig, tills hon i förra veckan fick veta att hon drabbats av ännu en fuktskada.

Laila Bagge har fått nya fuktskador: ”Helt knäckt”

Det är i RixMorronZoo som kollegan Roger Nordin, 47, styr in på ämnet.

– Laila, i fredags efter sändningen… Du var så laddad för din resa till Milano. Men jag tyckte så synd om dig. Då kom det ett litet vykort från Lidingö, säger Roger.

Annons

– Det var snarare jag som filmade själv innan jag åkte, jag var helt knäckt.

– Det som hände var ju att… Jag har dränerat mitt hus några gånger. Jag tror att det är tredje gången faktiskt. Inget fel på den nya som har gjort det, men snarare är det en gammal byggare jag har haft som har dränerat det.

Laila Bagge visar upp skadorna

Laila förklarar att det finns en vägg i källaren som den gamla byggaren gjorde i ordning, som nu visat sig vara dåligt gjord. Istället har det återigen läckt in vatten i källaren.

– Men vad hände då när det regnade så mycket? Det läckte in vatten i källaren!, utbrister radioprofilen.

– På den här videon så ser man i kanterna av källaren att det är fukt. Hur fuktigt?, frågar Roger.

– Det är jättefuktigt, det läckte ju in vatten till och med. På den sidan måste man göra om den. Jag började faktiskt gråta för jag orkar inte mer med det här.

På radiokanalens Instagram har de delat en video som visar Lailas källare. På golvet och i hörnen syns mänger av vatten, så pass mycket att Laila kan plaska med handen i pölarna.

FOTO: Instagram

”Det är inte klokt... Laila har fått nya fuktskador i källaren”

Hänt har sökt Laila.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT / Instagram

Annons