LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Laila Bagge i problem – hamnade hos polisen: ”Skräckslagna”

17 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
I helgen reste Laila Bagge till Göteborg för en galapremiär.
Under resan tog hon ett beslut som kunde ha kostat henne allt.
– Jag sjunker ner i sätet och tänker, nu har jag två val...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Efter en succésäsong i Stockholm skulle boybandshowen A show larger than life göra entré i Göteborg. Självklart skulle detta firas med en galapremiär och radioprofilen och smyckesdesignern Laila Bagge, 51, var där för att heja på David Lindgren, 42, och Boris René, 33.

I Rix MorronZoo berättar Laila för programledaren Roger Nordin hur bra showen var och hur hon slängdes tillbaka till 1990-talet:

– Alla stod upp och sjöng med, det var jättebra verkligen.

Men i programmet är det inte återberättandet av själva showen som lämnar lyssnaren mållös.

Laila Bagges möte med polisen: ”Skräckslagna ögon”

För att ta sig till Göteborg hade Laila först tänkt att tåget men hon kunde inte få tag på någon biljett. Det var helt slutsålt. Då bestämde sig 51-åringen för att ta bilen.

Annons

På motorvägen ner tycker Laila att bilen framför kan ligga på gasen lite.

– Bilen framför mig ligger precis och pruttar på hastighetsgränsen, ibland lite under, säger Laila.

Då gör sig Laila redo för en omkörning. Hon ökar naturligt hastigheten för att ta sig förbi, men när hon tittar in i förarsätet på den andra bilen så lägger hon märkte till något speciellt.

Det är en polis.

– Han möter våra skräckslagna ögon och jag sjunker ner i sätet och blir jätteliten och nu tänker jag att jag har två val, säger Laila.

Så gick det för Laila Bagge

Så när Laila får ögonkontakt med konstapeln ställs radioprofilen inför två val. Antingen kan hon gasa på och gå över hastigheten och bli tagen för fortkörning eller så kan hon bromsa in och lägga sig bakom honom. Vad gjorde då Laila?

Som tur valde Laila det senare alternativet och slapp eventuell böter och ett förlorat körkort. Hennes kompis Elin som satt bredvid var också rädd, men tvärtemot hennes känslor så var Laila mest sur.

– Hon har körkort och har åkt med mig massa gånger och har själv inte kört på sju år. Henne har jag ju ingen nytta av, hon vågar ju inte ens sätta sig och köra, säger Laila skämtsamt i Rix MorronZoo.

FOTO: TT / Instagram

Annons