LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Laila Bagge i storbråk med sonen – måste gå ner i vikt: ”Vad fan är problemet?”

16 okt, 2024
laila bagge och sönerna
Laila Bagge har två söner varav en tenderar att gå henne ordentligt på nerverna – något vi verkligen kan se i denna video!
– Vad fan är problemet?, skriver hon till sonen framför alla kollegor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”Brand logo
Liam Pitts visar upp MMA-grepp: ”Så stryper man”

Radioprofilen Laila Bagge, 51, har sönerna Liam Pitts, 20 och Kit Wahlgren, 12, från två tidigare relationer.

Äldsta sonen Liam har under de senaste åren satsat stenhårt på sin MMA-karriär, vilket innebär en hel del uppoffringar. Men inte bara för honom själv! Så sent som i somras berättade mamma Laila om ”helvetes-veckorna”, i en sändning av Rix MorronZoo, där hon jobbar.

– Jag mår jättebra, men däremot från och med idag och fyra veckor framåt så kommer det vara synd om mig. Så nu behöver jag er stöttning, sade Laila inledningsvis, för att sedan utveckla:

Annons

– Jag går nu in i de kända hemma hos oss: ”fyra helvetes-veckorna”. Liam ska gå ner i vikt, han har match om exakt fyra veckor och då ska han ner i vikt. Och han blir ”hangry”, alltså arg-hungrig, hela tiden. Den här veckan kommer vara värst för då kapar man väldigt mycket av maten liksom, så då kan han inte tänka.

Och nu verkar nya helvetesveckor vara i sitt crescendo hemma hos familjen. Det är på Lailas Instagram vi kunnat få en unik inblick i detta, efter att en kollega filmat deras minst sagt hätska telefonsamtal.

Annons

Här ryker Laila Bagge och sonen Liam Pitt ihop

”@liampitts03 bantar inför sin MMA-match som är på lördag och är hjärndöd pga hunger...”, skriver hon till videon som går i mycket hård ton.

– Du är fighter. Du har ju själv valt det här yrket, då är det bara att suck it up. Ta fram spenaten och häll citron på, vad ska du annars ta? Kan du bara ta fram... Kan du bara ta fram spenaten och äta fucking spenaten, skriker Laila till sin son i telefonen.

– Det smakar skit, jag vill fan inte ha det, hör man Liam skrika tillbaka på högtalaren.

– Ta fram spenaten, häll citron på. Suck it up. ÄT DET! Vad fan är problemet?, fortsätter Laila.

laila bagge skriker på sonen liam på rix fm kontoret

Efter en stunds tystnad hör man hur Liam låtsas (?) gråta, och sedan i en lugnare stämma tillägga:

Annons

– Det smakar fan skit.

– Jag skiter i det Liam. Du har två dagar på dig att gå ned i vikt. Du äter kalkonen, 170 gram, och du äter spenaten 80 gram med citron på. Punkt fucking slut.

– Torr, rå jävla spenat. Smakar fan skit.

Kollegorna säger ifrån: ”Ät den jävla spenaten!”

Fler på kontoret har nu tagit del av den heta diskussionen och väljer att ge sig in i debatten. ”Liam ät den jävla spenaten!”, hör man från fjärran vilket får alla att brista ut i skratt, och sonen att till sist vika sig.

– Ja jag ska käka den där jävla spenaten.

Laila tvingar sedan sin son visa på Facetime att han faktiskt lagt spenat på sin tallrik, varpå hon ser att det inte är några 80 gram som ligger där.

laila bagges son liam visar upp telefonen

– Vad fan, det där är ju jättelite, skrattar Laila och ger upp kampen.

FOTO: Instagram @lailabagge

Annons