LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Laila Bagge och Elin Härkönen fann varandra efter uppbrotten: "Känns så bra"

19 jul, 2024
Elin Härkönen och Laila Bagge
Vi ser allt mer av den härliga tjejduon.
Nu öppnar Elin Härkönen upp om relationen till Laila Bagge:
– Hon är otrolig, säger hon till Hänt.
Annons
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”Brand logo
Därför slutade Bingo Rimér och Katrin Zytomierska med Relationspodden: ”Tjafsade”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elin Härkönen, 30, arbetar som personlig tränare, coach och skribent, och delar ofta med sig av sin vardag på sin blogg på mabra.com. Hon har dessutom nyligen utbildat sig till stunt-kvinna och kommer i höst att synas i tv-programmet Kompani Svan.

– Jag har varit iväg på inspelningen i en månad, så det blev min semester den här sommaren, berättar Elin för Hänt och fortsätter:

– Efter det fick jag mycket fina insikter, jag har ju fyllt trettio och börjar ett nytt kapitel i livet. Just nu är jag på gång med en sommar-tour och håller workshops runt om i landet. Jag har också lanserat egen granola och ska släppa en app förklarar hon.

På senare tid har träningsprofilen synts allt mer tillsammans med radioprofilen Laila Bagge, 51. När Hänt tar ett snack med Elin berättar hon mer om hur det kommer sig att deras relation till varandra blivit så stark

Elin Härkönens vilda 30-årsfirande – Laila Bagges ofattbara överraskning

I samband med 30-årsdagen blev träningsprofilen också överraskad av sin goda vän Laila Bagge, något hon delade med sig av på sin Instagram.

Annons

”Blev upplockad av @lailabagge i limousin, bortskämd med massage, bad, god mat, fina samtal och massa skratt!! Oj va jag älskar Er”, skrev Elin då.

Att det skiljer över 20 år mellan dem är inget som känns av – och även om de hängt ihop ett tag så är det framförallt nu som vännerna kan ge varandra ännu mer utrymme i sina respektive liv. Båda har nämligen nyligen blivit singlar!

– Laila är en av mina absolut bästa vänner, vi hänger ganska mycket nu, säger Elin och fortsätter:

– Det är väl för att båda är i en period i livet där vi har lite mer tid. Vi trivs så bra i varandras sällskap och det är så enkelt, vi har liknande intressen och så. Hon är otrolig.

Vänninornas härliga singelliv – tjejresan till Tylösand: ”Vi passade på”

Elin var tidigare förlovad med proffsboxaren Anthony Yigit, 32, men under 2023 valde paret att gå skilda vägar, vilket Elin meddelade på Instagram. Några månader senare avslöjade även Laila att hon och hennes ex-pojkvän Korosh Kananian, 33, hade gjort slut efter 9 år tillsammans.

Annons

När Elin får frågan om hon har några planer på att börja dejta igen, svarar hon att det inte är omöjligt.

– Jag har sagt ganska länge att jag dejtar mig själv. För att jag kände verkligen att jag behövde det. Men nu känner jag att jag är på en väldigt bra plats i livet så vi får se vad som händer. Jag är öppen, säger hon med ett skratt.

Oavsett så njuter väninnorna just nu av sina bästa singelliv. Elin berättar vidare att hon och Laila nyligen passade på att ta en liten mini-tjejsemester. En välbehövlig paus från vardagen där de fick möjlighet att koppla av och skämma bort sig själva.

– Vi passade på eftersom att vi båda jobbar så mycket, så då sa vi det ”vi tar två dagar i Tylösand och bara tar det lugnt och njuter”. Så det har vi gjort precis, berättar Elin.

Och njuta ser de verkligen ut att ha gjort - kolla in deras instagram inlägg från semesterdagarna här nedan. Så mysigt!

FOTO: Skärmdump Instagram/TT

Annons