LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Laila Bagge om sonen Kits frånvaro – därför tar han avstånd: ”Behöver mogna”

25 jul, 2024
Till vänster: Skärmdump från Laila Bagges Instagram där hon står med sonen Kit Wahlgren. Till närbild Laila Bagge från när hon var med i en intervju.
Tv- och radioprofilen Laila Bagge har synts mycket i media de senaste åren, och så även hennes son Liam Pitts.
Någon som däremot håller sig undan mer är yngsta sonen Kit.
Nu avslöjar Laila varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 51, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Idol-juryn. Sedan 2015 har hon varit en av programledarna i Rixmorronzoo på Rix FM.

Laila har sonen Liam Pitts, 21, som hon fick med den amerikanska artisten Mason Pitts. Hon har också sonen Kit Wahlgren, 12, som hon fick tillsammans med Niclas Wahlgren, 59.

Laila har också haft sin egen realityserie Lailaland på Viaplay, där man fick följa med i allt som försiggick i hennes liv. Sista säsongen sändes 2020.

Därför lyser Lailas son Kit med sin frånvaro

Sonen Liam var också en stor del av serien där han visade upp sitt liv kring studier, kampsport, familj och vänner. Idag är han aktiv på sociala medier och satsar stenhårt på sin MMA-karriär.

Någon som däremot inte syns lika mycket är sonen Kit. När Laila gästar DiaLogiskt får hon frågan om hur hennes barn tog det när kameror började dyka upp i hemmet och hela Sverige fick veta vilka de var.

Annons

– Liam har ju alltid tagit det där bra, han har alltid varit där, men Kit har varit lite mer reserverad. Och jag tror det blir mer påtagligt och jobbigare för honom, han har väl backat lite mer för att han har två släkter som är offentliga. Dels mig och dels Wahlgren-släkten.

Laila Bagge berättar om varför sonen Kit inte syns lika ofta i offentligheten. Karin Törnblom/TT

Kits pappa, Niclas Wahlgren, är skådespelare, programledare och artist. Han är bror till Pernilla Wahlgren, och då blir Kit kusin med bland andra Benjamin och Bianca Ingrosso.

– Han har liksom ett stängt konto på Instagram, han är lite såhär att han inte vill synas för mycket. Lagom. Han är nog inte där än tror jag. Jag tror man behöver mogna in i en sån grej också, men det kanske han känner att han aldrig vill. Jag vet inte.

Kit är omringad av många kända familjemedlemmar, han är bland annat kusin med stjärnsyskonen Benjamin och Bianca Ingrosso. Karin Törnblom/TT

Laila Bagge om uppbrottet från Kourosh

År 2015 hittade Laila Bagge kärleken i Korosh Kananian, 33. Men i april i år nåddes vi av det chockerande beskedet att de två valt att gå skilda vägar.

I en intervju med Expressen berättar Laila om hur relationen till ex-pojkvännen ser ut idag.

– Jag och Korosh har brutit. Och vi är vänner. Det är inte mer än så. Vi fick nio fantastiska år tillsammans och vi är fortfarande vänner, säger hon och fortsätter:

– I bland blir det så. Jag och Anders (Bagge, reds anm.) bröt också för tjugofem år sedan och vi är också vänner.

FOTO: Instagram/Skärmdump, Youtube/Skärmdump, TT

Annons