LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagge skäms över sonen Liams beteende: ”Otroligt pinsamt”

25 sep, 2024
AvMalin Stenberg
I onsdagens Rix Morgonzoo diskuterades svårigheterna med att ha barn – och Laila delade med sig av något hon tycker är extra jobbigt.
– Det är otroligt pinsamt, sa hon i sändningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Varje morgon hörs Laila Bagge, 51, tillsammans med Roger Nordin, 47, prata om högt och lågt i radiofavoriten Rix Morgonzoo.

Under segmentet ”familjerådet” i veckan diskuterade gänget vad som är det värsta med barn. De hade i ett tidigare avsnitt pratat om vad det bästa var och kände att det var dags att diskutera nackdelarna.

Efter att ha gett lyssnarna en försäkran om att alla i rummet verkligen älskar sina barn gick de vidare med att diskutera nackdelarna med att vara förälder.

Laila om baksidorna med att ha barn

I programmet läser Roger upp kommentarer som lyssnarna skrivit på radioprogrammets Instagram. Något som en lyssnare stör sig på är när barnen lärt sig fula ord. En annan förälder beklagar sig över att brödet tar slut precis hela tiden om man har tonårssöner som äter mycket.

Annons

Men även programledarna ser baksidor med att ha barn.

Laila Bagge säger att hon gärna hade skippat trotsåldern och tycker att det känns som att barnen är i trotsåldern mest helt tiden. Precis som lyssnaren tycker hon att det är jobbigt att all mat äts upp hemma och värst är det när barnen lämnar tomma förpackningar i kylskåpet.

– Man tror att man ska ta en glass, och så är paketet tomt, säger hon.

Men något hennes son Liam Pitts, 21, utsatt henne för mycket den senaste tiden stör henne lite extra mycket och hon förklarar att det är riktigt jobbigt.

Laila Bagge om sonen Liam beteende: ”Otroligt pinsamt”

– Jag pratar alltid på högtalartelefon som ni vet, och då säger han ’Är jag på högtalarn’ och jag svara att det är han. Då frågar han var jag är någonstans och jag svarar att jag är i affären.

Laila Bagge fortsätter:

– Då kan han skrika jättepinsamma saker.

Exempelvis kan skrika saker han vet är opassande såsom ”varför säger du att du inte gillar homosexuella människor för, vilken vidrig människa du är” så att det hörs ut i hela butiken för att han vill skämma ut henne, och det lyckas han med.

– Det är otroligt pinsamt, säger hon och skrattar.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT / JARI KANTOLA/TT

Annons