LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagge skyller på exet – allt har raserat: ”Jag är fri från skuld”

23 sep, 2024
Laila Bagge
Nyligen blev Laila Bagges vardagsrum förstört av sonen Liam Pitts.
Det visar sig dessutom att Liam blir upprörd och tycker att mamma Lailas hus är byggt som ett korthus.
– Jag säger bara att jag är fri från skuld! Det kan vara ett av mina ex som har gjort det här, säger Laila i Rix Morronzoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaronBrand logo
Här duckar Christine Meltzer frågan på röda mattan – efter långa frånvaron

Nyligen fick vi en liten inblick i Laila Bagges, 51, privatliv. Det var på Instagram hon delade med sig om hur hennes son Liam Pitts, 21, råkade riva ner både gardinstänger, gardiner och drog sönder en lan kabel, vilket slutade i att Lailas tv inte fungerade.

"För er som saknar Lailaland så bjuder jag på en liten vardagsglimt i vår vardag här hemma. Jag frågade Liam Pitts om hjälp att koppla in kits playstation.”, skriver Laila och fortsätter:

”Det slutar med att Liam river både gardinstänger, gardiner och drar sönder lan kabeln plus att min tv är helt död!. Att han dessutom förvandlas till arga snickaren och får det till att det är mitt fel är faktiskt rätt beundransvärt ”

Laila Bagge om kaoset i hemmet: ”Ett av mina ex..”

Under måndagens sändning av Rix Morronzoo berättar Laila för kollegan Roger Nordin, 47, om hur olyckan hände – och varför det förmodligen var hennes ex fel att det blev som det blev.

Annons

Såhär lät det:

– Sen var det lite kaos igår hemma på Lidingö hörde jag, säger Roger och skrattar.

– Nej men herregud. Jag bad bara min stora son Liam att fixa ett playstation nere i Kits rum och då skulle han bara hämta en sladd nere från mitt vardagsrum. Men det slutar med att han har rivit gardinstänger, gardiner, dragit ur fel sladd och en sladd har gått sönder, svarar Laila.

– Jag skrattade så att jag grät, tillägger hon.

Det visar sig dessutom att Liam i frustration blir upprörd och tycker att mamma Lailas hus är byggt som ett korthus där allt bara faller isär.

– Får jag fråga en sak? Hur har du byggt ditt hus?, frågar Roger då skämtsamt.

– Jag säger bara att jag är fri från skuld! Det kan vara ett av mina ex som har gjort det här, avslutar Laila med ett skratt.

FOTO: TT/skärmdump Instagram

Annons