LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Laila Bagge tvingades göra dna-test – sedan förändrades allt: ”Tror jag är din pappa”

04 sep, 2024
Två bilder på Laila Bagge.
I Rix MorronZoo berättar Laila Bagge om telefonsamtalet som kom att förändra allt.
Hon blev uppringd av sin påstådda pappa – och tvingades till dna-test.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

Laila Bagge, 51, hör vi varje vardagsmorgon i Rix Morron Zoo, tillsammans med bland annat Roger Nordin, 47.

Privat är Laila singel, då hon i våras meddelade att hon och Korosh Kananian, 33, valt att gå skilda vägar efter nio år tillsammans. Laila har sönerna Kit Wahlgren, 12, och Liam Pitts, 21, från tidigare förhållanden.

Laila Bagge har varit öppen med att hon inte alltid haft en bra relation med sin egen pappa – och nu berättar hon att hon blev tvingad till DNA-test!

Laila Bagges märkliga samtal från ”pappan”

Det är i Rix MorronZoo som Roger frågar Laila om hon har fått något riktigt konstigt telefonsamtal någon gång.

– Ja, jag har fått flera stycken faktiskt, men det här var nog det som toppade allting, och det var en man som ringde mig och sa att ”jag tror jag är din pappa”.

Annons

Roger flikar in att det verkligen var ett märkligt samtal, och Laila håller med och berättar att hon började undra vad mannen baserade det på. Laila berättar att de började prata, och att hennes mamma har varit gift tidigare.

– Och då visar det sig att det här var i en övergång innan hon träffade min pappa. Så ja, det slutade med att vi gjorde dna-test, och det visade sig att jag fortfarande var halvsvensk, säger Laila.

Samtalet ändrade Lailas relation till sin pappa

Lailas mamma var svensk och hennes pappa är palestinier. Hänt har tidigare rapporterat om att pappan har varit frånvarande under större delen av hennes liv, men för några år sedan valde hon att konfrontera honom.

– Jag hade ju önskat att du var med mer i mitt liv när jag var yngre, nu spelar det ingen roll, sa hon till honom i realityserien Lailaland.

Annons

I Rix Morronzoo berättar Laila om hur det var för sonen Liam när hon fick det märkliga samtalet.

– Det var ju då jag inte hade så bra kontakt med min riktiga pappa, och Liam sa ”jag önskar att det här var min morfar”, och så var det inte det. Men det var mer för att han verkligen ville vara involverad och allting, säger hon och syftar på mannen som ringde.

– Och efter det tog jag mitt möte med min riktiga pappa och sa ”nu får du fan ta och skärpa dig alltså, antingen är du en del av mitt liv eller inte”. Och sen ändrades den relationen.

FOTO: TV4 Play/Skärmdump, Youtube/Skärmdump

Annons