LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Laila Bagges kamp med organen – oron efter skräckscenariot: ”Nu kollapsar dem”

16 aug, 2024
Till vänster: Skärmdump från Rix MorronZoos Instagram där Laila Bagge syns sitta i radiostudion med solglasögon på. Till höger närbild Laila Bagge som kollar lite neråt.
Laila Bagge har drabbats en infektion.
I Rix MorronZoo berättar hon om sina problem med ögonen.
– Igår kändes det som att ”nu kollapsar dom”, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”


Tv- och radioprofilen Laila Bagge, 51, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Idol-juryn. Sedan 2015 har hon varit en av programledarna i Rix morronZoo på Rix FM.

Morgonprogrammet är nu tillbaka på vardagarna ett semesteruppehåll, där Laila avslutade sin ledighet med en resa till Miami i USA tillsammans med sönerna Kit Wahlgren, 12, och Liam Pitts, 21. Resan bringade en hel del otur, och nu har Laila dessutom drabbats av en sjukdom!

Laila Bagges resekaos – dök inte upp

När Laila skulle hem från Miami insåg att hon kollat fel på dagen på sina flygbiljetter, vilket gjorde att hon missade Rix MorronZoos första sändning efter semestern.

Väl på plats i studion dagen efter berättade hon att hon haft väldigt mycket otur gällande USA-resan.

Annons

– Jag brukar aldrig ha otur så jag kände att jag har fått för hela livet, jag behöver liksom inte oroa mig, det kommer inte hända fler grejer efter den här resan, sa Laila och fortsatte:

– Men vi lyfter och precis när planet lyfter så är det en coca cola-flaska, fråga mig inte hur mycket det var i, men av någon anledning så sprängs den i hatthyllan, där man har handbagaget. Där började det forsa ut läsk. Och vem tror ni sitter under det? Det var jag. Så jag sitter och är blöt och folk skickar servetter och grejer och jag var helt blöt i rumpis. Så där fick jag sitta och bada i 1,5 timme hem.

Laila Bagges sjukdomsfall – nära kollaps

Och tyvärr fortsätter USA-resan föra med sig olycka. I torsdagens Rix MorronZoo berättar Laila nämligen att hon haft problem med ögonen sedan hon kom hem från resan.

Annons

– Ju mer jag anstränger ögat desto ondare får jag, säger Laila.

Laila har fått en ögoninfektion, och i fredagens program berättar hon sedan om hur illa det faktiskt var.

– De mår bättre än igår, igår kändes det som att ”nu kollapsar dom”. Det var svårt att titta, det gjorde liksom ont i ögonen och jag kunde inte ha lamporna på i studion.

– Nej vi var tvungna att mörklägga hela plan 8 på ringvägen 52 här, svarar Roger Nordin, 47, och påpekar att hon ser mycket bättre ut idag.

– Ja, det känns bättre, det gör inte ont på samma sätt som igår.

Vi hoppas det fortsätter på den vägen, Laila!

FOTO: Instagram/Skärmdump, Youtube/Skärmdump

Annons