ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagges mardröm med huset fortsätter – ekonomiska fallet: ”Katastrof”

05 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
I RixMorronZoo sjunger kollegorna sånger om huset och på Instagram delas det bilder på renoveringen.
I en intervju med Hänt avslöjar Laila Bagge att hela denna soppa snart är över.
– Det har varit katastrof i tre år, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

RixMorronZoo dillas det inte enbart om Marko Lehtosalos renoveringar. Programledaren Roger Nordin, 47, skriver också sånger om Laila Bagges, 51, hus på Lidingö, vars fuktskador och svartmögel radioprataren länge har fått brottats med.

Instagram har vi kunnat följa situationen, där Laila flertalet gånger berättat hur arbetet med huset sugit musten ur henne. Men när Hänt ringer bjuder Laila äntligen på ett riktigt glädjebesked.

Därför har Laila saknats i RixMorronZoo

När Laila svarar Hänt så sitter hon på ett tåg på väg ner till hennes brors 40-årsfest. Väl framme vid stationen ska hon bli hämtad med en brandbil.

– Han är alltid så här galen, säger Laila.

Och Laila är redo för fest.

Under veckan drabbades hon av en lättare förkylning och har därmed fått vara lite ledig från sin roll som programledare i RixMorronZoo. När Laila var borta passade Roger på att göra en liten sång om eländet kring hennes husrenoveringar. Laila har inte hört låten – men förvånas inte av Rogers spratt i studion direkt.

Annons

För den som inte har hängt med i byggsvängarna på Lidingö så började allt med en enkel renovering i källaren för Laila. Då uppenbarades en bit berg – vilket var orsaken till de fuktskador och svartmögel som senare också skulle upptäckas. Bland annat så var trappen ned till källaren helt genomrutten.

– Mitt hus börjar att ordna upp sig nu, det har varit katastrof i två och ett halvt, snart tre år. Men nu har jag fått koll på att det inte läcker in vatten och dräneringen är klar på ena sidan huset, nu är det bara andra sidan kvar.

Laila Bagge: ”Då ska jag skåla”

Till våren ska Laila lägga sista pusselbiten med gräsmattan och då hoppas hon att huset äntligen är helt klart.

– Då ska jag skåla, för då har det gått exakt tre år sedan jag började. Jag som trodde att det max skulle ta ett halvår.

Laila har inte heller haft någon budget för det här, ingen krigskassa redo för olyckor, utan istället har hon fått vända sig till banken. Nu är hon lärdomen rikare om att budgeten, oavsett hur stor den är, alltid spräcks.

Annons

– För mycket, det räcker med att du skriver det. Det har kostat alldeles för mycket, vissa saker har jag betalat tre gånger om, säger Laila.

Laila Bagge om kollegan Marko Lehtosalos situation

Renoveringar brukar ofta dra ut på tiden. Hos Marko Lehtosalo säger Laila att det beror på vad hantverkarna hittar.

– I mitt hus hittade de ju riktiga dåliga fel och det var ju en jätteprocess. Förhoppningsvis gör de inte det hos Marko. För det bara läkte in vatten i hela mitt hus, och det hoppas jag inte han har råkat ut för.

Efter renoveringen är det oklart om hon kommer bo kvar i det 300 kvadratmeter stora huset som hon själv äger.

– Vi får se, målet är att bo kvar. Nu har det gått så länge men om barnen flyttar ut vet jag inte om jag kan bo i ett så stort hus själv.

FOTO: TT

Annons