LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Laila Bagges sanning om uppbrottet – nu berättar hon äntligen vad som hänt

20 aug, 2024
Laila Bagge, Niclas Wahlgren
För tio år sedan skilde dem sig.
Nu berättar Laila Bagge anledningen bakom uppbrottet från Niclas Wahlgren.
– Valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka, säger Laila i Rix MorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Det har gått snart tio år sedan Laila Bagge, 51, och Niclas Wahlgren, 59, skilde sig. Paret fick sonen Kit tillsammans, men valde att skilja sig 2014.

Niclas Wahlgren om skilsmässan: ”Inte överens”

Niclas har tidigare berättat att han inte ansåg att skilsmässan var ett gemensamt beslut, vilket han delade med sig av i Nemo Hedens podd, Nemo Möter En Vän.

– Vi var definitivt inte överens om att vi skulle lämna, då hade man inget val, men idag är jag skitglad att det hände. Det får en att utvecklas, sa Niclas då.

Exparet har aldrig riktigt varit öppna om orsaken bakom beslutet.

Men i tisdagens avsnitt av Rix MorronZoo där Laila är programledare tillsammans med Roger Nordin, 47, öppnar hon upp om vad hon tror kan ha varit en stor anledning till varför hon till sist valde att bryta med Niclas.

Annons

Laila Bagges ultimatum till Niclas Wahlgren

I sändningen bygger Roger upp ett hypotetiskt scenario varpå Lailas hund Brorsan inte går ihop med en påhittad man som hon dejtar.

Detta grundar sig i en ny studie som visar hur många hundägare som kan tänka sig att avsluta en kärleksrelation för att den de dejtar inte klickar med deras hund.

– Tänk dig Laila att du börjar dejta en man, och ni har det väldigt mysigt. Men det är bara det här lilla problemet att han gillar inte din hund, det säger inte klick, säger Roger och blir avbruten av Laila:

– Jag har ju egentligen varit med om det här, säger hon.

Laila berättar vidare att hon och Niclas skaffade hennes hund Brorsan tillsammans, men efter att ha haft hunden ett tag menar Laila att Niclas inte tyckte det var särskilt kul längre. Varpå Laila gav honom ett ultimatum.

– Då sa jag, ”ja du får välja, det är bara att dra”, säger Laila.

– Du sa det till Niclas?, frågar Roger på vilket Laila säger att det gjorde hon.

– Så då drog han!, skrattar Roger.

– Nej, det var ju jag som gjorde det. Men valet var väldigt enkelt. Antingen kommer ni överens eller så får du sticka. Så jag tror att det var det till 50 procent, avslutar Laila.

Laila Bagge har två fyrbenta vänner som hon håller kärt. Hunden Brorsan som hon köpte tillsammans med Niclas och hunden Ramos som hon valde att skaffa tillsammans med exet Korosh Kananian, 33.

FOTO: TT

Annons