LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagges totala kaos – kan inte tro att det är sant: ”Slut på pengar”

06 aug, 2024
Laila Bagge har drabbats av otur i allra högsta grad.
Nu berättar hon om sitt totala kaos som ledde till oanade konsekvenser.
– Ja, det var väldigt tråkigt, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Måndagen den 5:e augusti skulle Rix Morronzoo med Roger Nordin och Laila Bagge dra igång igen. Men så blev det inte, för Laila saknades.

Det ledde till att Roger fick köra radiosändningen utan Laila och det hela berodde på att Laila var fast i USA. Hon hade helt enkelt tagit fel på dagarna och flyget hem skulle gå en dag för sent.

Men på tisdagen skulle hon vara på plats hade hon lovat. Dessvärre kom hon 30 minuter sent till jobbet men det gjorde inte så mycket, Roger var mest glad för att hon kommit hem helskinnad.

Laila Bagge om flygkaoset – fick bada i coca cola

För resan till Miami har verkligen inte varit en dans på rosor.

När Laila väl var på plats i Rix FM-studion berättar hon om sitt flygkaos.

Annons

– Laila, hemresan från USA? Jag vet att du satt 8 timmar på Frankfurts flygplats igår, säger Roger.

– Ja, det var väldigt tråkigt att sitta där i 8 timmar, för det var en väldigt tråkig flygplats också måste jag säga. Nej men vi satt ju där i 8 timmar och sedan när vi äntligen får gå på det där planet tänkte jag att jag har haft väldigt mycket otur den här resan. Jag brukar aldrig ha otur så jag kände att jag har fått för hela livet, jag behöver liksom inte oroa mig, det kommer inte hända fler grejer efter den här resan, säger Laila och fortsätter:

– Men vi lyfter och precis när planet lyfter så är det en coca cola-flaska, fråga mig inte hur mycket det var i, men av någon anledning så sprängs den i hatthyllan, där man har handbagaget. Där började det forsa ut läsk. Och vem tror ni sitter under det? Det var jag. Så jag sitter och är blöt och folk skickar servetter och grejer och jag var helt blöt i rumpis. Så där fick jag sitta och bada i 1,5 timme hem. Det rann och man fick sitta med servetter och grejer och då kände jag "nu är det väl ändå klart?".

Annons

Laila Bagges totala kaos – fick slut på pengar

Nu kan man tro att oturen slutar här, men icke sa nicke.

– Vi landar iallafall och jag ska beställa en Uber, men då visar det sig att mina pengar har tagit slut. Så jag får ju föra över pengar och när jag gör det så går summan helt plötsligt från 700 till 300 och då tänkte jag "nu äntligen vänder det". Nu har jag tur! Taget, tänkte jag, 300 kronor till Lidingö, tänkte Laila och satte sig i taxin och slappnade av och ringde några telefonsamtal.

– Plötsligt stannar taxin och jag tänkte "oj vad snabbt det gick". Men nej då är jag ju i Sigtuna, det finns tydligen samma adress där som det finns på Lidingö, förklarar Laila.

Hon fick då beställa en ny taxi och sonen Kit Wahlgren ska ha blivit ganska irriterad vid det här laget. "Mamma, hela den här resan har du fuckat upp", ska han ha sagt till Laila.

– Vi fick ringa en ny taxi och kom hem, då var klockan elva på kvällen och då skulle jag hämta hunden. Då säger hon som haft hunden "kom ihåg nu, du får inte dricka vattnet på Lidingö". Det var någon bajs-bakterie så man får inte duscha i det om man har massa sår. Och jag har ju en vagel i ögat så jag kan inte duscha i det! Vi har levt på en läskflaska som jag hade med mig. Så ja, det är min story.

FOTO: Olle Sporrong / Expressen / TT,

Annons