ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Laila Bagges uppgörelse med exet Niclas – beslutet om sonen Kit: ”Han vill inte”

07 okt, 2024
author Venus Soltani
Venus Soltani
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Laila Bagge och Niclas Wahlgren har sonen Kit ihop. Däremot bor Kit endast hemma hos Laila i Sverige, medans Niclas är bosatt i Spanien. För Hänt berättar Laila om hur de två delar på föräldraskapet.
– Som mamma är man väl alltid glad att ens barn väljer att vilja bo hos en. Alla föräldrar känner väl att man vill vara med sitt barn, säger Laila till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Folkkära radioprofilen Laila Bagge, 51, är idag singel men var tidigare gift med Niclas Wahlgren, 59. Paret var gifta i fem år och ihop fick de sonen Kit, född 2011.

Idag bor Kit med mamma Laila på heltid hemma i Sverige, medan Niclas numera bor i Spanien där han driver sin egna restaurang.

I en intervju med Hänt berättar Laila om hur det funkar att dela upp föräldraskapet, och varför Kit inte bor i Spanien.

Laila Bagge om att Kit bor i Sverige: ”Har allting här”

Hur är det att ha Kit hemma hos dig på heltid?

Annons

– Det har jag haft det senaste året. Så det funkar jättebra!, förklarar Laila för Hänt.

Radioprofilen menar att det aldrig varit någon tanke på att Kit skulle flytta till Spanien.

– Nej, han bor ju här. Så jag menar, han bor ju här och vill vara här i Sverige, spela fotboll och vara med sina vänner. Han vill inte flytta, absolut inte. Han har ju allting här.

Laila Bagge med sonen Kit Wahlgren på Svenska Hjältar-galan 2019. FOTO: Karin Törnblom/TT

Då åker Kit till Niclas Wahlgren i Spanien

Hur är det att dra det ”tyngsta lasset” med sonen?

Annons

– Som mamma är man väl alltid glad att ens barn väljer att vilja bo hos en. Alla föräldrar känner väl att man vill vara med sitt barn. Jag är glad, även om jag drar det tyngsta lasset, men för mig är det fortfarande min son så jag kan inte kalla det för ett tungt lass, förklarar Laila för Hänt och fortsätter:

– Jag har ju hellre honom hos mig än inte. Så han får välja precis som han vill, om han vill flytta till Spanien eller bo kvar i Sverige hos mig. Det är jag tacksam för, att han vill vara hos mig. Det är det man önskar att ens barn skulle vilja.

Niclas Wahlgren med Kit på Rigoletto i Stockholm, 2016. FOTO: Karin Törnblom/TT

Radioprofilen förklarar att det är Kit och Niclas själva som beslutar om när och hur ofta de träffar varandra.

Annons

– Det är något mellan Kit och Niclas, de får ta hand om det. Kit är så pass stor nu, han går i sjuan, så de har en direktkommunikation om det själva. Jag vet att han ska åka dit på höstlovet. Det blir ju inte så mycket mer än på loven, för han går i skolan här.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Charles Hammarsten/TT

Annons