LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Laila Bagges vänner i protest – han är mannen hon inte får dejta: ”Kommer bli rebell”'

22 aug, 2024
Laila Bagge
Foto: TT
Laila Bagge är singel och trött på att vännerna har synpunkter på hennes kärleksliv.
– Det är otroligt många som ska lägga sig i hur gammal personen ska vara, säger hon i Rix MorronZoo.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson DanielBrand logo
Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson Daniel

Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, valde i våras att gå skilda vägar. Paret träffades under en utekväll i Stockholm och det slog genast gnistor. Men efter nio år tillsammans bestämde de sig för att göra slut, något som Laila valde att meddela direkt till sin följare.

Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skrev Laila då i ett inlägg på Instagram.

Åldersskillnaden mellan Laila och expojkvännen Korosh

Ålderskillnaden på 18 år verkade inte vara något som störde paret. I en intervju med Expressen berättade de att ålderskillnaden väckte reaktioner i början av deras förhållande, men att det blev mer accepterat med tiden.

– Det kändes som att Sverige var ganska ovant. För mig är det ett så gammalt sätt att se på det. Men folk bryr sig faktiskt inte längre, sa Laila då.

Hon fick medhåll av sin pojkvän.

– Det var väl när det var nytt, men nu har jag inte hört någonting. Det känns ganska förlegat, sa Korosh Kananian.

Annons

Laila sätter ned foten – efter vännernas kommentarer: "Jag skiter i vad ni säger"

Nu har Laila varit singel i några månader – något som verkar ha diskuterats flitigt i hennes vänskapskrets.

Under tisdagens avsnitt av Rix MorronZoo, där Laila är programledare tillsammans med sin kollega och nära vän Roger Nordin, kommer Lailas kärleksliv åter på tal.

– Det har väl inte undgått någon att jag är singel, inleder Laila och fortsätter:

– Grejen är att det är otroligt många som ska lägga sig i hur jag ska dejta. Det är otroligt många som ska hjälpa till och som ska lägga sig i hur gammal personen ska vara, vad den ska jobba med, hur de ska se ut i stort sett och så vidare.

Hon förklarar att hon har börjat tröttna på vännernas inblandning i hennes kärleksliv.

– Det är så mycket regler. Så jag vill bara meddela att jag skiter i vad ni säger. Jag kommer bli rebell, jag kommer ta någon som ingen gillar.

Roger invänder att Laila borde lyssna på de vänner om känner henne. Han har dessutom en stark åsikt om vilket yrke Lailas framtida partner absolut inte får ha.

– Inte media, det ska vara någon från en helt annan bransch. För ni kommer bli outhärdliga ihop om ni jobbar med media båda två.

Men Laila har svar på tal:

– Det vore ju kul faktiskt om jag fick leva mitt egna liv utan att folk ska lägga sig.

De kommer sedan in på ålder och Laila berättar att hon har en vännina som är i samma sits, där vänner vill lägga sig i vem hon ska dejta. Folk har sagt till väninnan att hon inte borde dejta någon under fyrtiofem. Laila förklarar att hon inte tycker att det borde finnas några gränser för vilket ålderspann hon och väninnan får röra sig i.

– Eftersom jag har varit gift två gånger och varit tillsammans med människor vet jag att folk som är 50 kan vara mer omogna än någon som är 30. Det har jag ju på pappret.

Foto: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons