LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Landslagsstjärnan har fått två barn med älskarinnan – frun i chock: ”Fruktansvärt”

02 okt, 2024
Det stormar ordentligt kring landslagsstjärnan.
Den engelska fotbollspelaren Kyle Walker har erkänt sitt dubbelliv och nu kräver frun Annie miljontals kronor – för att reparera förhållandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?Brand logo
William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?

Kyle Walker är en av den brittiska fotbollens största stjärnor. Han är bofast i det engelska landslaget och spelar till vardags i en av världens bästa klubbar, Manchester City.

Även utanför fotbollsplanen skapar 33-åringen rubriker.

Hans privatliv har genom åren varit ett hett nyhetsstoff för de brittiska tidningarna eftersom det framkom att han levt ett dubbelliv

Efter 15 år tillsammans med frun Annie Kilner erkände Kyle Walker att han varit otrogen med influensern Lauryn Goodman.

Annons

– Vad jag har gjort är fruktansvärt och jag tar fullt ansvar, har han tidigare sagt till brittisk media.

Kyle Walker och frun Annie Kilner tillsammans med parets tre söner. Adam Davy

Älskarinnan Lauryn Goodman gravid igen

Det visade sig senare att Walker, som har tre barn med Annie, även hade gjort älskarinnan gravid.

Han lyckades dock reparera sitt äktenskap, men samma historia upprepade sig två år senare, när Lauryn Goodman var gravid igen och hävdar att Kyle Walker är pappan.

Nu hänger äktenskapet med Annie ännu en gång på en skör tråd och enligt uppgifter till brittiska medier kräver nu frun en del av fotbollsstjärnans förmögenhet för att rädda förhållandet.

Annons

Kyle och Annie bråkar om i stort sett allt. Hon har sagt till honom att hon bara kommer att överväga att ge det en chans till om han ger henne hälften av sina pengar först”, skriver Daily Star.

– Annie och Kyle har pratat med advokater om att få det här finansiella arrangemanget att ske”, säger en källa till tidningen.

Älskarinnan Lauryn Goodman tillsammans med henne och Kyle Walkers barn SplashNews.com

Frun skyddas av spelarfruarna

De övriga spelarfruarna i det engelska landslaget, så kallade ”wags”, har också tagit Annie Kilners sida – allt för att skydda henne – sedan Lauryn dök upp på läktarna under sommarens europamästerskap.

– De har känt henne länge. Övriga spelarfruar kan inte föreställa sig vad Annie har gått igenom. Det måste vara så tufft, särskilt när det är ute i offentligheten. Annie vill hantera Kyles agerande privat. Men hon vill också lägga känslorna åt sidan och ta deras barn till matcherna, säger en källa till tidningen The Sun.

FOTO: TT

Annons