ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lasse Kronér bryter tystnaden om bröllop med flickvännen: ”Ganska meningslöst”

25 okt, 2024
Lasse Kronér
Lasse Kronér har varit tillsammans med sin ”hemliga” flickvän i över två år.
Nu berättar han att bröllop står på agendan för framtiden.
– Annars är förhållanden ganska meningslöst, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

Folkkära Lasse Kronér, 61, har länge hållt sitt kärleksliv utanför offentligheten. Detta efter att han för ungefär två år sedan gick in i en ny relation efter att ha skiljt sig från ex-hustrun Christina Kronér som han har två döttrar med.

Men i en ny exklusiv intervju med Hänt öppnar nu Lasse upp om relationen med flickvännen, bröllopsplanerna och framtiden.

Lasse Kronér om bröllop

När Hänt når Lasse över telefon berättar han att kärleken är starkare än någonsin och att det faktiskt står frieri på agendan i framtiden.

Tänker du fria?

– Annars är förhållanden ganska meningslöst skulle jag säga faktiskt. Man måste gå in med tanken att den man lever ihop med vill man leva ihop med, annars är de meningslöst, säger Lasse och fortsätter:

Annons

– Men, vi har inte kommit dit än.

Lasse har tidigare diskuterat bröllopsplanerna med sin flickvän, och om ett bröllop blir av i framtiden kommer gästlistan att vara omfattande – fylld med svenska kändisar.

– Jag känner ju alla utom Ulf Lundell. Däremot skulle jag aldrig bjuda en person för att den är känd eller offentlig. Offentliga personer är ganska meningslösa. Är det en vän så är det en vän – oavsett vad den jobbar med, sa Lasse då.

Därför håller sig Lasse Kronérs flickvän från offentligheten

Även om Lasse och hans "hemliga flickvän" har varit ett par i över två år, finns det inga spår av henne i offentligheten – Lasse har inte ens delat en enda bild på henne. Enligt honom beror detta på att både han och flickvännen föredrar att hålla sitt privatliv borta från rampljuset.

– Jag har aldrig varit tillsammans med någon tjej som varit intresserad av offentligheten, då skulle jag inte va tillsammans med henne. Jag är inte intresserad av den typen av människor, förklarar Lasse.

Annons

Så det är helt omöjligt att se henne på bild?

– Vi tar bilder varje dag, det inte det. Den världen är ganska ointressant för henne och mig, skrattar Lasse.

– Jag är värdelös på privat. Jag är den sämsta av alla offentliga människor i Sverige på att vara offentlig. Jag har alltid hållit familjen jättetight, tillägger han sedan.

Men det är ingen hemlighet att ni är tillsammans?

– När de tog slut med mig och min förra flickvän stod det ”min hemliga” flickvän i rubrikerna, men det har aldrig varit hemligt. Vi har gått tillsammans på stan och så vidare, det är inte något uttänkt. Det blir bara så när man inte går på galor och grejer då är man inte i den världen.

FOTO: TT

Annons