LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Här tappar Lasse Kronér humöret – skriker rakt ut i SVT:s sändning

23 aug, 2024
doobidoo lasse kroner
Äntligen premiär för Doobidoo – och någon som är i gasen i premiäravsnittet är självaste programledaren Lasse Kronér...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

SVT:s Doobidoo är äntligen tillbaka – som vanligt med den folkkäre Lasse Kronér, 61, i spetsen. Efter att ha sänts på lördagar i två år har programmet nu hittat tillbaka till sin ordinarie slott i tablån – fredagar klockan 20.00. Något programledaren är väldigt glad över.

– Det var jag som tjöta till mig det. Jag har alltid tyckt att Doobidoo är ett fredagsprogram, det känns som att det ska ligga där fakStiskt. Jag har jobbat lite för att vi ska komma tillbaka på fredagarna så det var kul att det blev så tycker jag, sade Lasse inför premiären i en intervju med Hänt.

Det blir den 19:e säsongen av tittarsuccén, och i premiäravsnittet känner man av den taggade stämningen. Inte minst från Lasse själv! Så pass att han till och med skriker och svär på de tävlande som under fredagen var komikern Måns Möller och programledaren Malin Olsson, samt artisten Sanna Nielsen och skådespelaren Denny Lekström.

Annons

Lasse Kronérs utbrott i Doobidoo – svordomen framför alla

Det är när den förstnämnda duon brister ut i sång, och får sådan "feeling" att de börjar dansa runt i studion.

– Vänta, vänta! Inget sådant här jävla ”Så ska det låta”-sätt, utbrister då Lasse i programmet, och tillägger snabbt:

– Vi har aldrig så roligt att vi står upp!

Skratt utbrister i lokalen och sedan går programmet vidare. Den hetlevrade stämningen håller dock i sig, och senare ryter programledaren ifrån igen då han tror att Måns Möller fuskar. Lasse håller upp en lapp som han tror att komikern försöker smygtitta lite på.

– Kollade du lite på den? Visst gjorde du?

– Näej, jag har inte sett den, svarar Måns med lite skamsen röst, vilket får lokalen att bryta ihop i skratt.

– Jag såg att du blickade ned lite. Vet du vad man då gör? Då gör man så! Fortsätter Lasse samtidigt som han river sönder lappen framför ögonen på de tävlande.

doobidoo

Det är tydligt att de har kul när de spelar in Doobidoo. Något Lasse bekräftar i intervjun med Hänt.

Annons

– Hela serien va väldigt väldigt kul i år. Nästan varje år när man kör igång igen glömmer man av hur jäkla roligt det är att göra det o när man väl då får göra de igen så är de så fruktansvärt roligt att jobba med de här fantastiska musikerna o artisterna som kommer till oss. Det är underbart, jag är ypperligt lyckligt lottad att få göra detta o att folk fortfarande tycker om de o sätter på tv. I dagens medieläge är det nästan helt sinnessjukt att vi har de tittarsiffrorna som vi har haft genom åren, att vi kan behålla de. De är nästan helt osannolikt.

FOTO: SVT

Annons