LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Lasse Stefanz har fått nog – drar sig tillbaka: ”Vi har tagit beslutet”

29 aug, 2024
Dansbandet Lasse Stefanz har många fans runt om i Sverige. Men nu tvingas de vidta åtgärder – som kan göra vissa besvikna. ”Det tar så otroligt mycket tid”, skriver bandet på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här stämmer Lasse Stefanz in i skönsång innan Allsång på SkansenBrand logo
Här stämmer Lasse Stefanz in i skönsång innan Allsång på Skansen

Folkkära dansbandet Lasse Stefanz består av bland andra frontfiguren och sångaren Olle Jönsson, 68, gitarristen Christer Ericsson, 72, och trummisen Gunnar Nilsson, 59.

Under sensommaren har bandet njutit av en välförtjänt och kort semester, innan de laddar upp för sitt fullspäckade schema som drar igång igen den 30 augusti.

Då har Lasse Stefanz en hel drös av olika spelningar att ge sig ut på, för att träffa sina fans runt om i Sverige. Men dessvärre kan bandet inte alltid göra fansen nöjda, och tvingas nu göra ett offentligt uttalande.

Lasse Stefanz sätter stopp: ”Vi har tagit beslut”

Det är nämligen så att följarna på senaste tiden begärt en hel del videohälsningar, något som blivit överväldigande för bandet.

Annons

Det är helt enkelt för många för Lasse Stefanz att hinna svara på. Därför tar bandet nu beslutat att avstå från alla önskningar om videohälsningar.

I ett inlägg på Instagram skriver dansbandet:

”Hej på er! Då vi får så mycket förfrågningar på om bandet kan göra en videohälsning, så har vi varit tvungna att tacka nej till allt sånt, då det tar så otroligt mycket tid från bandet. Vi har tagit beslut att endast göra videohälsningar till dom arrangörer som vill ha det till sin marknadsföring.”

Lasse Stefanz hyllas efter beslutet: ”Låter klokt”

Men i kommentarsfältet under inlägget är det inga sura miner från följarna – tvärtom hyllas dansbandet. Fansen förstår helt och hållet att bandmedlemmarna inte kan hinna med hur mycket som helst.

”Det låter klokt”, hälsar en följare till bandet.

”Klokt beslut, för hur ska ni ha tid med det? Önskar er en trevlig helg”, skriver en annan.

”Härlig bild! Klart man inte kan ta på sig hur mycket arbete som helst.”, skriver en tredje.

”Naturligtvis, det förstår vi! Fin bild”, skriver en fjärde.

”Fullt förståeligt”, kommenterar en femte.

FOTO: Samuel Steén/TT / Tommy Holl/TT

Annons