LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lasseman och Thereses svåra beslut i relationen – behöver mer space

23 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Det är många som följer Lasseman och Thereses hjärteprojekt - lyxhusbygget utanför Göteborg.
Nu berättar de vad de tvingats offra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”Brand logo
Lasseman om husrenoveringen: ”Vi älskar det”

Lars ”Lasseman” Larsson, 51, känd från sin gärning i det populära bandet Arvingarna, och hans fru Therese Larsson, 48, har varit gifta i 24 år och deras relation tycks gå som på räls.

Tillsammans har makarna Larsson de två sönerna Ludvig, 23, och Filip, 21.

Lasseman och Thereses lyxhus

När Lasseman inte är ute med bandet och spelar har han ett stort intresse för att fixa hemma, och när han och Therese bestämmer blir det både fint och påkostat.

År 2021 lades makarnas förra lyxvilla i Göteborg med 12 rum, två kök och en stor pool ut till försäljning med ut till försäljning med ett utropspris på 23,9 miljoner kronor. Det huset känner trogna Arvingarna-fans igen från tv-programmen Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman och Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Annons

Det fick de göra avkall på

Efter att ha sålt huset flyttade paret till ett hus i Långedrag utanför Göteborg som de renoverat sedan dess. Nu verkar de vara klara med huset in- och utvändigt, de projekt de visat upp på senaste tiden är ett altanbygge och fix i trädgården.

Och allt verkar ha gått enligt plan, men nu berättar Lasseman och Therese om ett beslut som de blev tvungna att ta...

FOTO: Instagram skärmdump

FOTO: Instagram skärmdump

Så här skriver paret på sin Instagram, där de delar uppdateringar om huset, om vad de behövt offra för att få till den pampiga hallen.

Annons

Vi fick göra avkall på ganska många kvadratmeter boyta för att få till hallen med den generösa storleken och takhöjden. Men det var det värt”.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons