LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lee Christiernssons nya kärlekslycka – bekräftar förälskelsen: ”Exklusiva”

07 jul, 2024
Till vänster: Lee Christiernsson poserar framför kameran på röda mattan på QX-galan. Till höger: Lee står upp och kollar åt vänster samtidigt som hon formar händerna till ett hjärta.
Lee Christiernsson har efter 18 år gett sig ut i dejtinglivet och nyligen gick hon på sin första dejt.
Nu avslöjar Lee att hon har blivit förälskad!
”Älskar mitt liv just nu” skriver hon på sin Instagram.
Annons
Lee Christiernsson om kärlekslivet: ”Härlig tuff tjej”Brand logo
Lee Christiernsson om kärlekslivet: ”Härlig tuff tjej”

Lee Christiernsson, 49, blev känd för svenska folket som ”Snickar-Björn” i programmet Äntligen hemma. I början av 2023 blev hon återigen uppmärksammad – då hon kom ut som transsexuell.

I början av juni i år meddelande Lee att hon efter 18 år är redo att börja dejta igen. Hon satte sig ner med vännen Matthias och skapade en kontaktannons, och för några dagar sedan gick hon på en första dejt.

Dejten blev dessutom över all förväntan vilket gör att jag nu kommer ge detta tid, så spännande”, skrev hon på sin Instagram. Och nu har mer hänt på kärleksfronten!

Lee Christiernsson förälskad: ”Pratar timtal över FaceTime”

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Lee om att hon precis avslutat ett par dagar på landet med sina döttrar och deras kompisar.

”Det är så otroligt roligt att vara förälder när man känner att barnen växer och mår så bra. En röjig och väldigt rolig helg med allt från nattbad till goda middagar lagade av dem, tillsammans med sina vänner. Enkelt att känna sig som en stolt pappa.”

Annons

Sedan fortsätter hon med en uppdatering om hur det går med hennes dejting:

”Och hur går det då för mig och min exklusiva dejting, jo jag har fjärilar i magen och pratar timtal över FaceTime. Skulle jag få frågan kring ifall dejtingen har övergått till förälskelse, så är nog svaret på ja. Älskar mitt liv just nu.”

Följarnas lyckönskningar till Lee

Bland kommentarerna till inlägget är det många som gratulerar och önskar henne lycka till.

”Åh vad härligt grattis till dig”, skriver ingen mindre än Carolina Gynning.

”Så glad för din skull Lee. Du är verkligen värd att vara lycklig, som du har kämpat,” kommenterar en följare.

”Dehär vill man ju veta allt om!” skriver en annan.

Och det kan vi bara hålla med om! Vem Lee dejtar har hon inte avslöjat, men i sin kontaktannons sökte hon efter en kvinna.

När Hänt träffade Lee på QX-galan i början av året hade hon lite svårt att beskriva sin potentiella drömpartner.

– Om man skapar en bild av vem det ska vara så är det ju ofta en nackdel, men någon härlig, tuff tjej, som gillar mig och som jag gillar. Och sen bygger man det någonting från ingenting, tillsammans.

FOTO: TT

Annons