ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Leif GW Persson försvinner helt – slutar med omedelbar verkan

08 okt, 2024
Leif GW Persson
Veckan med Leif GW Persson och Camilla Kvartoft har slutat sändas.
I en intervju med Hänt ger Leif GW nu sin syn.
– Ingen överraskning direkt, säger Leif till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Den välkända och folkkära kriminologen Leif GW Persson, 79, har under hösten synts i den nya serien Veckan på SVT med sin parhäst Camilla Kvartoft, 56.

Men nu har det sista avsnittet sänts, och många ställer sig frågan vad som kommer att hända härnäst.

I en intervju med Hänt avslöjar Leif att även om säsongen är över och han försvinner från rutan i höst är det definitivt inte ett farväl för alltid.

Camilla Kvartoft om att jobba med Leif GW Persson

Det var sex år sen kollegorna Camilla och Leif jobbade tillsammans sist. Då såg vi dem i det liknande programmet Veckans Brott, som sändes fram till 2021.

I en tidigare intervju med Hänt har Camilla berättat om hur det känns att få jobba vid den folkkära kriminologens sida igen.

Annons

– Det är väldigt roligt att jobba med Leif. Leif är ju otroligt kunnig, har förmågan att lyfta blicken och analysera vår samtid på ett vasst och underhållande sätt, sa Camilla under intervjun och fortsatte:

– Jag vill påstå att Leif är Sveriges största Tv-personlighet. Hans formuleringsförmåga, hans humor och hans kunskap, den kombinationen gör att det är otroligt roligt att intervjua honom och samtala med honom. Han kan göra svåra samhällsfrågor begripliga och han gör sig inte till utan är sig själv. Det är det som är anledningen till att folk tycker så mycket om honom tror jag. Han säger som det är.

Leif GW Persson och Camilla Kvartoft. FOTO: Caisa Rasmussen/TT

Leif GW Persson försvinner från tv-rutan – då är han tillbaka

Den första säsongen av Veckan är nu avslutad, ett litet dystert besked för tittarna, men för Hänt berättar Leif att vi snart kommer få se honom igen!

Annons

– Vi kommer tillbaka till våren, säger Leif glatt och fortsätter:

– Hur det känns får du fråga någon annan om, jag har ju vetat detta hela tiden så det är ingen överraskning direkt.

Så det har varit bestämt hela tiden att det kommer bli flera säsonger?

– Ja just precis, vi ska köra i vår också. Sen om det blir någon fortsättning, det får vi väl se, men det blir alldeles utmärkt, avslutar Leif.

Även SVT bekräftar att vi kommer få se Leif och Camilla diskutera brott under våren:

”Programmet är tillbaka med en ny säsong i februari”, bekräftar kanalen i ett mejl till Hänt.

FOTO: SVT / TT

Annons