LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Leif GW Perssons miljonutgifter – hemliga uppgörelsen med frun

18 sep, 2024
AvMalin Stenberg
Det är ingen hemlighet att Leif GW Persson drar in rejält med kosing och profilen verkar ömma lite extra för riktigt kraftfulla och dyra bilar.
Men en bil sticker ut – den som körs av hans fru Kim.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månadenBrand logo
Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månaden

Det går bra för Leif GW Persson. I augusti uppgav profilen för Hänt att han tar ut runt en miljon i månaden.

– Ja, jag har ju bra ekonomi naturligtvis. Jag är gammal, jag har inga särskilda utgifter, jag har inga skulder, jag tjänar mycket pengar. Så nej jag har inget att klaga på, sa han till Hänt tidigare i augusti.

Han fortsatte med att förklara att han tjänade mycket mer för några år sedan men trots det kan ta ut en lön som de flesta bara kan drömma om.

– Men jag tar ut en miljon i månaden och det klarar jag mig på.

Leif GW:s passion för bilar

GW är känd för sin passion för jakt och mat, men något som blir tydligt om man tittar på Sveriges mest älskade kriminologs bolag är att även bilar ligger honom varmt om hjärtat.

Annons

Totalt har han sju bilar skrivna på sina bolag – och det är inga billiga åk. Bland bilarna återfinns nämligen dyrgripar så som en Rolls Royce och en Lexus, men även ett helt gäng pick-up trucks som gissningsvis får stor användning i profilens favorithobby – jakt.

Totalt uppgår värdet på GW:s bilar till cirka 5,5 miljoner.

I hans vagnpark återfinns den lyxiga Rolls Royce Phantom 2005 – en bil som ansågs vara en av världens lyxigaste när den lanserades i mitten av 2000-talet.

Hustrun Kim Perssons vrålåk

De flesta bilarna är dock av märket Toyota, vilket verkar vara ett favoritmärke för GW. Han har nämligen hela fyra bilar av märket. Det rör sig om två Toyota Hilux pickup från 2016, en Toyota Hilux pickup från 2018 och en Toyota Tundra pick up, där det inte framgår vilket år den är från.

Ingen av bilarna är skrivna på GW, utan alla är registrerade på hans företag – och den lyxiga Lexusen är dessutom skriven på hans fru Kim Persson.

Bilen, som frugan kör runt i är av modellen Lexus LC 500h från 2017. Lyxåket har ett värde på cirka 1,2 miljoner – vilket är en rejält fin bil att få av sin make.

Leif GW Persson på röda mattan med hustrun Kim Persson. FOTO: TT

FOTO: TV4 / TT

Annons