ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Leif GW Perssons utspel: Därför vägrar han SVT-programmet

23 okt, 2024
Leif GW Persson har aldrig varit med i På spåret. Nu berättar han vad det beror på.
– Problemet är att jag är alldeles för bra för de andra, säger han i TV-fabriken med Fredrik Ralstrand.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månadenBrand logo
Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månaden

Leif GW Persson, 79, är en mycket omtyckt SVT-profil och under september och oktober har vi kunnat se honom i programmet Veckan som han gör tillsammans med Camilla Kvartoft, 56.

Nu har Veckan uppehåll och planen är att duon gör comeback igen i vår. Men det är det enda som GW kan tänka sig. Någon eventuell medverkan i SVT:s långkörare På spåret finns nämligen inte ens på världskartan.

– Problemet är att jag är alldeles för bra för de andra. Jag är alldeles för allmänbildad så det skulle inte bli så roligt, säger GW i TV-fabriken med Fredrik Ralstrand och fortsätteR:

Annons

– Jag brukar ibland titta på det i rutan och då brukar jag, ensam, spöa båda lagen.

Han är den smartaste personen GW känner

GW är tydlig med att han inte har något behov av att vara med i program som På spåret. Men ändå får han frågan vem han hade kunnat tänka sig sitta i På spåret-buren med.

– Ja, den mest allmänbildade människa som jag har träffat, och jag har träffat ganska många bildade människor, det är faktiskt min äldste son. Han är bibliotekarie, förklarar GW och fortsätter:

– Han måste ha tillbringat sin tid med att läsa de här böckerna som han förväntas låna ut. För han vet precis allt mellan himmel och jord. Så om han och jag skulle sitta där tillsammans så skulle det bli rena motorsågsmassakern!

Tyvärr kommer vi dock aldrig få se GW i SVT-programmet, det är han väldigt tydlig med.

– Men nej, ingen kommer få se det här, säger GW och avslutar intervjun genom att resa sig upp och gå.

Annons
VECKAN
GW och parhästen Camilla Kvartoft FOTO: Caisa Rasmussen/TT

FOTO: TT

Annons