LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Lena Endre går i pension – det nya: "Träffas och har sex ibland"

03 sep, 2024
Lena Endre
Lena Endre meddelade tidigare i år att hon skulle gå i pension, men nu berättar skådespelerskan att hon håller igång – mer än någonsin!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lena Endres chock – sonen Edvin höll allt hemligtBrand logo
Lena Endres chock – sonen Edvin höll allt hemligt

Året var 1987 då Lena Endre, 69, gjorde premiär som skådespelare. Sedan dess har hon medverkat i många stora filmer där hon ofta spelat prestigefulla roller. Tidigare i år nämnde hon dock att hennes tid som skådespelare officiellt var över.

– Man måste gå i pension, så är det. Men jag kan jobba med annat. Jag vill ju inte sluta jobba helt. Då vet jag inte vad jag skulle göra, sade hon då till Expressen.

Men det är inte för att skådespelerskan tjänat så pass mycket att hon nu kan lägga sig på sofflocket.

Annons

– Nej, vi är inte rika vi som jobbat på teatern, betonade Lena i samma intervju.

Trots att hon rent krasst gått i pension, så har hon inte slutat ta projekt. Redan vid ansökandet om att bli officiellt pensionär hade hon projekt på gång.

– Vi benar inte mer i det… jag är jättehemlig där… jag har lite saker på gång… men det är väldigt nytt allt det här. Jag skrev på papper häromdagen. Så härligt. En ny tid skulle jag säga. Verkligen, det är det, och den är ganska snurrig alltså, sade hon tidigare i år.

lena endre med sin partner
Lena Endre med maken Martin Wickström på Guldbaggegalan tidigare i år.
Annons

Lena Endres nya planer efter pensionen: ”Träffas och har sex ibland”

Nu har dessa projekt offentliggjorts, och faktum är att skådespelerskan inte alls verkar särskilt pensionerad. Så småningom kommer vi att kunna se henne i två tv-serier – Trolösa och Tordyveln flyger i skymningen – dessutom har hon börjat repetera en ny pjäs på Dramaten, skriver Aftonbladet.

Som om inte det vore nog så åker hon Norge i höst för att spela in en ny film, där hon spelar mot bland annat skådespelarlegendaren Stellan Skarsgård. Och det är inte vilka scener som helst!

– Vi spelar två som har känt varandra hela livet, som inte är ihop, men träffas och har sex ibland, avslöjar Lena till tidningen med ett skratt.

FOTO: TV4, TT, Hänt

Annons