LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Zlatan och Björn Borgs söner ryter ifrån – tar avstånd från sina pappor

25 okt, 2024
Till vänster: Närbild Leo Borg. Till höger: Maximilian Ibrahimovic. I två mindre cirklar är närbild på Björn Borg och Zlatan Ibrahimovic.
Björn Borgs son Leo är ett stjärnskott i tennis, och Zlatans son Maximilian inom fotbollen.
Nyligen gjorde Maximilian ett uttalande om pappa Zlatan, och nu stöttar Leo den unga fotbollstalangen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”Brand logo
Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”

Leo Borg, 21, och Maximilian Ibrahimović, 18, är två unga stjärnskott som går i deras pappors fotspår.

Leo är son till den legendariske tennisspelaren Björn Borg, 68 och spelade nyligen Nordic Open. Maximilian är son till fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović, 43, och gjorde nyligen sin första landslagssamling i P18-landslaget.

Efter ett utspel från Maximilian träder nu Leo fram och stöttar honom!

Leo går i pappa Björn Borgs fotspår

Björn Borg anses vara världens främsta tennisspelare genom tiderna. Hans son Leo har därför en del att leva upp till, där han just nu är rankad 590 i världen. Nyligen deltog Leo i Nordic Open i Stockholm, där han slutligen förlorade mot 70-rankade Alexandre Müller.

Annons

– Jag kom inte in i matchen riktigt. Han är väldigt stabil och spelar lite äckligt. Man kommer alltid lite ur position och ur banan mot den här killen. Over all en okej insats, men så klart att jag kan göra mycket mer. Jag är inte jättenöjd med min prestation, sa han på presskonferensen efter enligt Rekatochklart.

Nu ska Leo spela Futuretouren i Egypten och Tunisien, där han med stor sannolikhet får sällskap av flickvännen Elvira Hedlund, 21. Leo får frågan om tennisen är lika rolig idag som för två år sedan.

– För mig är tennis livet sedan jag var hur liten som helst. Den är lika rolig som den har varit hela mitt liv. Jag brinner för det här och kommer göra allt för att bli en så bra spelare som möjligt och komma upp i toppen.

Leo Borg stöttar Maximilian Ibrahimović

Någon som också går i sin pappas fotspår är Zlatans son Maximilian. Han har precis skrivit på proffskontrakt för Milan i Italien, och fick nyligen spela sin första match för P18-landslaget när de hade samling i Spanien.

Annons

Trots att han är en så stor talang har det inte alltid varit självklart för honom att spela fotboll, berättade han för Expressen i samband med det.

– Jag hatade fotboll tills jag var elva och tyckte det var det värsta som fanns. När jag blev tolv började verkligen gilla att spela, sa Maximilian.

Det som var allra jobbigast var att bli jämförd med pappa Zlatan, sa han när tidningen frågade vad det sämsta var.

– Jag hatade bara det. Allting var fel, jag blev alltid jämförd med min farsa så det blev bara fel. Sedan hittade jag kärleken till sporten.

Med tanke på att både Leo och Maximilian når stora framgångar just nu frågade Rekatochklart vad Leo har för råd till Maximilian.

– Vi är i samma sits med en känd farsa. Man får försöka fokusera på sig själv och sin egen utveckling. Jag brukar personligen spela lite bättre när det press på mig och förhoppningsvis känner han samma sak. Men man ska fokusera på sin egen utveckling och sin egen grej, svarar Leo.

FOTO: TT

Annons