ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Leo Borgs flickvän har lämnat – pappa Björn om situationen: ”Tomt”

16 okt, 2024
Leo Borgs flickvän
Leo Borgs flickvän Elvira har lämnat allt för att kunna följa med honom på tävlingar runt om i världen.
Nu avslöjas allt om Björn och Patricia Borgs relation till deras blivande svärdotter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Han är son till den legendariske tennisspelaren Björn Borg, 68. 21-årige Leo Borg brås onekligen på sin pappa och tävlade nyligen i Nordic Open i Stockholm. Leo är rankad 590 i världen och förlorade slutligen mot 70-rankade Alexandre Müller, 27.

– Han är väldigt stabil och spelar lite äckligt. Man kommer alltid lite ”ur banan” mot den här killen, sa kändissonen till Dagens nyheter efter matchen.

Patricia och Björn Borg
Patricia och Björn Borg på sonen Leos senaste match. Jonas Ekströmer/TT

Familjen Borgs flytt – bor i enorm lyxlägenhet

Vem är då Leo utanför planen? Jo, han är bosatt i Stockholms innerstad ihop med sin pappa Björn och mamma Patricia Borg, 54. Det här är inte vilken lägenhet som helst, den är 172 kvadratmeter stor och är värderad till 18 680 000 kronor. Fram tills 2019 bodde familjen i en lyxvilla i Stockholms skärgård.

Annons

– Vad kan gå fel med den här utsikten?, skrev makarna Borg på Instagram i samband med flytten till stan.

Leo är det enda barnet som fortfarande bor hemma så det blir inte direkt trångt! Om han faktiskt har sin bas just där eller på Mallorca låter vi dock vara osagt. 2020 skrevs det nämligen att Leo börjat på Rafael Nadals akademi på Mallorca.

Sonen Leo tillsammans med pappa Björn Borg.

Leo Borgs flickvän Elvira sade upp sig för hans skull

Leo har inte bara en stor familj, han har dessutom en flickvän. Efter uppbrottet från Vanessa Ersöz, 22, hittade han kärleken på nytt i Elvira Hedlund, 21, förra året. I våras sa Elvira upp sig från sitt jobb på kommunen i Borås för att följa med pojkvännen på hans tävlingar.

Annons

– Nu får jag känna på det livet. Det är jätteintressant och superkul. Man fick prioritera om lite, men det var det värt, har hon sagt till Sportbladet om beslutet.

Makarna Borg ihop med sonen Leo och flickvännen Elvira.

Tennisspelaren är väldigt glad att han numera får ha med sig sin stora kärlek när han ska tävla.

– Det är jag väldigt tacksam över. Vi har det väldigt roligt tillsammans, hon hjälper mig och stöttar mig till 110 procent, säger han till tidningen och fortsätter:

– Elvira betyder jättemycket för mig. Hela mitt team och hon har en väldigt stor del i min personliga utveckling. De gör ett fantastiskt jobb och är väldigt speciella för mig.

Annons

Så är flickvännen Elviras relation till Björn Borg

I och med att Leo lägger väldigt mycket tid på tennisen kan det bli lite ensamt för Elvira på resorna.

– Hon kommer få följa med nu på varje tävling. Det är lite annat än att vara hemma i Sverige. Mycket träning, mycket tennis, det är lite annorlunda, har Leo sagt om saken till Expressen.

Elvira
Flickvännen Elvira på Leos match. SVT

Men helt ensam är hon inte när pojkvännen är på träning eller match. Hans föräldrar följer också ofta med och kan hålla henne sällskap. På Elviras Instagram kan man se att Leo och hon umgås väldigt mycket med Björn och Patricia Borg. I kommentarsfältet till Elviras bilder hittar man ofta svärföräldrarna, som uppenbarligen har en väldigt nära relation till sonens flickvän.

”Så mysigt och nu är det tomt utan er!”, skriver de intill ett bildspel från Cap Verde.

FOTO: TT, SVT

Annons