LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Let's Dance-stjärnans bild som chockade alla

10 okt, 2016
AvOla Brising
Maria Bild har varit gravid i hemlighet.
Annons

Det var många som hajade till när det plötsligt dök upp en bild på Instagram av “Let’s dance stjärnan” Maria Bild, 41, bilden föreställde nämligen hennes dotter hållandes i en nyfödd bebis:

– Lillebror kom i fredags! Vi var på sjukhuset i en timme och tjugo minuter innan han kom. Lagom tycker jag. Sedan åkte vi hem på eftermiddagen, skriver Maria på söndagskvällen som svar på en av hennes följares frågor.

Graviditeten är inget hon pratat om offentligt så för de flesta svenskar har hela hennes graviditet var något av en hemlighet. Hon har även medvetet dolt magen på alla Instagrambilder hon lagt upp under sommaren.

Maria är sedan 2009 gift med före detta allsvenske fotbollsspelaren Andreas Bild, 45, och makarna har redan döttrarna Selma, 8, och Cornelia, 5. Den här gången blev det en liten pojke som kom till världen den 7 oktober.

Annons
694959 GRYT 20090822 Bröllop mellan Let?s dance profilen Maria Karlsson och Andreas PÅ Bilden : Andereas Karlsson o Maria Bild Foto: Patrik Jonsson Kod: 2085 COPYRIGHT STELLA PICTURES
Maria med maken Andreas Bild när de gifte sig 2009.
Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson Let's Dance 2006-02-10 (c) Karin Törnblom / IBL
Tillsammans med Måns vann Maria “Let’s dance” 2006.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons