LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Lina Hedlund om bröllopet med Nassim Al Fakir – kommer gifta sig i smyg

02 okt, 2024
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir frieri
Lina Hedlund och Nassim al Fakir har varit förlovade i sex år.
Nu berättar Alcazar-stjärnan hur hon ser på giftermål och vad det är som gjort att bröllopet dröjt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”Brand logo
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”

Lina Hedlund, 46, och Nassim Al Fakir, 47, har varit ett par i 15 år och bor i en villa med två barn strax utanför Stockholm. Både Lina och Nassim håller på med musik för fullt. I vår drar Lina dessutom ut på turné med nya showen Spice up your life tillsammans med Linda Pritchard, Jessica Folcker och Wiktoria.

– Någon briljant person satte ihop oss helt enkelt och det är vi så tacksamma för. För mig var det verkligen att när jag hörde att det var Jessica, Linda och Wiktoria så var det bara ”yes!”, säger Lina Hedlund till Hänt och fortsätter:

– Vilka underbara kvinnor, supersångerskor och ja, det här blir så kul!

Lina Hedlund om Nassim al Fakirs frieri: ”Chock”

Vid sidan av jobbet är Lina som sagt tillsammans med Nassim och år 2018 förlovade sig paret. Det var ett otroligt frieri som Nassim bjöd på den dagen och allt sändes i direktsänd tv! Det var i Friends arena på Sweden International Horse Show som gick Nassim ner på knä och bad om Linas hand – iförd gladiatordräkt.

Annons

– Jag var ju i chock och kanske också lite dubbla känslor. För såhär, det var en väldigt privat sak för mig…, säger Lina till Hänt och tillägger skämtsamt:

– Och så var jag ju tvungen att säga ja!

NASSIM AL FAKIR FRIAR TILL LINA HEDLUND
Nassim friade till Lina år 2018 inför 10 000 personer. FOTO: Robert Eklund

Därför kommer bröllopet ske i hemlighet

Något giftermål har dock inte blivit av än och nu berättar Lina hur hon egentligen ser på saken.

– Nu känns det ju som att det största har skett eftersom det blev så otroligt stort. Så jag tror själva giftermålet, när det sker, så kommer det att liksom synas mindre. För mig är det så att jag hade gärna bara stått öga mot öga med honom och säga ja. Inte liksom inför press och massa uppbåd, förklarar Lina för Hänt.

Så att bröllopet sker i hemlighet är med andra ord ingen helt orimlig tanke, enligt Lina.

– Skulle väl kunna vara så. Jag har inga behov av att världen ska veta det. Så ja, så kan det mycket väl bli, säger hon och fortsätter:

– Men det finns inget datum än och livet rullar på och vi mår väldigt bra i det. Det är lite härligt att ha bröllopskaramellen kvar också.

FOTO: Robert Eklund/TT, Hänt

Annons