LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Linda Lindorff drabbad av mystiska sjukdomen – beslutet om behandlingen: ”Rädd”

19 aug, 2024
Linda Lindorff har under flera år levt med en hudsjukdom.
På sin Instagram delar hon nu med sig av upplevelsen till följarna.
”Haft det sedan min första graviditet”, skriver Linda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”Brand logo
Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”

Folkkära programledaren Linda Lindorff, 52, har många bollar i luften, och vi är vana vid att se henne i tv-rutan när hon leder sina diverse realityprogram.

Även på sina sociala medier brukar Linda vara aktiv. Där interagerar hon med sina följare, och ger en inblick i sin vardag som består av både jobb och nöje.

Men nyligen delade tv-profilen med sig av något som kanske inte alla känner till – nämligen en hudsjukdom som hon lever med.

Linda Lindorff beslut – påbörjat ny behandling

I ett Instagram-inlägg berättar Linda att hon varit på besök hos en injektionsläkare, där hon gjort en ansiktsbehandling som heter ”Profhilo”.

”Jag har som ni ju vet perioral dermatit, vilket har gjort att jag hållit mig borta från alla typer av hudbehandlingar och sånt som kan trigga igång det”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Men nu har jag inte haft problem på länge och i början av sommaren påbörjade jag en hudåterfuktande behandling som heter Profhilo”

Linda Lindorff om hudsjukdomen: ”Hemskt”

Linda förklarar att behandlingen ska stärka och återfukta huden, något programledaren varit i behov av efter en sommar med jobb, sol och bad.

”Jag ska också testa peeling för första gången på år och dag. Rädd sånt så jag vet att det kan få pd att blossa upp men jag tycker det är dags testa lite gränser. Vanligtvis när jag lägger till eller ändrar så brukar mitt ansikte säga ifrån direkt ifall det inte vill ha det… så ja spännande.”

Tv-profilen berättar därefter mer om sjukdomen som hon lever med.

”Perioral dermatit försvinner aldrig, det är en hudsjukdom man får acceptera och leva med. Jag har haft det sedan min första graviditet.”, skriver hon och fortsätter:

”När det är igång och man har röda prickar och ödlehud som kliar är det hemskt men jag har lärt mig vad som triggar och inte men känner nu ändå att jag vill testa lite nytt och se hur det går. Funkar det inte är det bara att gå tillbaka till det vanliga. Så tänker jag.”

FOTO: TV4Play / Patrik Österberg/TT

Annons