LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Linda Lindorff bryter upp med familjen – bekräftar flytten: ”Saker har förändrats”

12 aug, 2024
Linda Lindorff har med make och barn lämnat Spanien och flyttat hem till Sverige igen.
I ett Instagram-inlägg berättar hon om hur det känns att vara tillbaka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erik Segerstedt om romansen med Linda Bengtzing – så är deras relation idagBrand logo
Erik Segerstedt om romansen med Linda Bengtzing – så är deras relation idag

Linda Lindorff, 52, har sedan en tid tillbaka ihop med sin familj bott på soliga Palma de Mallorca, i Spanien. Att bo utomlands hade länge varit en dröm för Linda, och efter mycket fix och trix så fick äntligen till det.

Linda har tidigare berättat om det stora livsbeslutet till tidningen Livsstil. Innan flytten hade tv-profilen funderat på det länge.

”Saker har förändrats och vi fick möjligheten och jag tillät mig själv plötsligt att på riktigt våga tänka tanken. Då både Jacob och barnen utan tvekan ville bo utomlands ett år så bestämde vi oss för att göra slag i saken.”, berättade hon då.

Annons

Linda Lindorff och familjen flyttar hem till Sverige

Men trots en lyckad tid med sin familj i Spanien flyttade Linda, maken Jacob Lindorff, 50, och döttrarna Lykke, 15, Wilhelmina, 14, Benedicte, 10, tillbaka till Sverige i maj.

– Vi flyttar hem, har Linda tidigare bekräftat för Hänt.

Linda menade då att de haft det underbart men att familjen nu längtar hem. De har dessutom ett hus hemma i gamla Svedala att ro om.

Sagt och gjort tog Lindorff-familjen sitt pick och pack och flyttade hem till Sverige. Under de varma månaderna har de njutit av den svenska sommaren, och varit i bland annat Norrland, Falsterbo och Skanör.

Linda Lindorff tillbaka i Stockholm efter semestern

Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut, och jobb och skola står på schemat. Det innebär även att det blivit dags för Linda och barnen att bege sig tillbaka till Stockholm igen.

Annons

I ett inlägg på Instagram skriver hon:

”Några sista dagar i Falsterbo - lika kul och härligt som alltid. Nu är vi tillbaka i Stockholm och laddar för skola och jobb. Det känns faktiskt också bra.”

FOTO: Instagram / BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons