LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Linda Lindorff har fallit för Kristjan: "Det klickade direkt!"

21 feb, 2016
author Johnny Axelsson
Johnny Axelsson
Linda Lindorff och Kristjan Lootus fann varandra direkt när de träffades för första gången i replokalen inför "Let's Dance".
Annons

I årets omgång av “Let’s Dance” är den folkkära programledaren Linda Lindorff, 44, från Vilhelmina klar för dans. Det kommer att bli både rumba och slowfox, något hon ser fram emot. Men att ställa upp i programmet har även sina nackdelar.

Samtidigt som Linda ska hinna med dansträningar och pirriga direktsändningar, så börjar även inspelningarna av ett annat program som hon håller kärt.

Linda Lindorff ska vara med i årets “Let’s Dance” och skaka rumpan! Foto: IBL

– Ett annat litet krux är förstås att vi nu i samma veva börjar spela in “Bonde söker fru”. Detta är ett så viktigt program för mig och jag vill inte kompromissa på något vis där. De bönder jag möter ska få all min kärlek och fokus. Så det kommer att nog bli lite tufft den närmaste tiden samtidigt som jag verkligen ser fram emot allt detta, skriver Linda på sin blogg.

Annons

I dagarna träffade TV4-profilen sin danspartner för första gången i replokalen och mötet gick över förväntan.

Marie Serneholt, Kristjan Lootus Let's Dance, final, Karin Törnblom / IBL
Kristjan Lootus har tidigare haft Marie Serneholt som sin danspartner. Foto: Karin Törnblom / IBL

– I dag träffade jag Kristjan Lootus och det klickade direkt. Hade inte kunnat få en bättre danspartner till Let’s Dance. Han är så otroligt bra, så stark, glad, kreativ och så sinnessjukt envis. Precis en sådan man som jag behöver, särskilt när det gäller något jag inte behärskar, bloggar Linda vidare i ett inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons