LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Linda Lindorff visar upp superkroppen – nya bilden från familjesemestern: ”Wow”

07 aug, 2024
Linda Lindorff
Linda Lindorff spenderar sommaren i Sverige med familjen – passar på att visa upp superkroppen för följarna:
"WOW", skriver hon på Instagram.
Annons
Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dotternBrand logo
Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dottern

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Lindorff, 52, är både programledare och skribent. Under 17 år har hon lett det populära programmet Bonde söker fru.

Linda har en stor kärlek för sitt arbete på TV4, men det som betyder ännu mer för henne är hennes familj. Hon delar sitt liv med maken Jacob Lindorff, 51, och deras döttrar Benedicte, 11, Wilhelmina, 15, och Lykke, 16.

Linda Lindorff, maken Jacob och döttrarnas flytt till Mallorca

Under 2023 packade familjen sina saker och flyttade från villan på Lidingö till Mallorca. Och familjen verkar älska sitt nya liv i Spanien! För Hänt berättade Linda Lindorff om deras vardag på soligare breddgrader.

– Jag får prata spanska varje dag, vilket jag tycker är kul. Jag får se mina barn uppleva något annat. Spanien är en nytändning i livet, jag mår jättebra!, sa hon då.

Linda Lindorff spenderar sommaren i Sverige

Men i sommar vistas Linda och familjen i Sverige och passar på att dela några ljusglimtar på sin Instagram.

Annons

Sommaren spenderar Linda genom att resa runt hela Sverige, av att döma från hennes Instagram. Familjen har nämligen varit i Lappland, vandrat i Marsfjäll och är nu i Falsterbo, Skåne, för att besöka Jacobs mamma.

I ett nyligen publicerat inlägg berättar Linda om ett underbart, men något kyligt, morgonögonblick hon fångade på Falsterbo strand.

"WOW vilken morgon! Helt spegelblankt och vit pudrig sand som knarrar. Fantastiskt. Perfekt temperatur i vattnet, lagom kallt så att säga, för att få det bästa starten och uppvaknandet. Älskade Falsterbo!", skriver Linda.

Och vi kan inte annat än att hålla med Linda. Det ser verkligen fantastiskt ut!

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons