LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Linda Lindorffs stora familjelycka – nu visar hon: ”Vi är alla så tacksamma"

02 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Det finns anledning att fira hemma hos Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff.
På Instagram delar hon med sig av den lyckliga dagen.
"Jag fann den stora kärleken", skriver hon i ett inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Just nu är Linda Lindorff, 52, aktuell som programledare för folkkära långköraren Bonde söker fru – ett program som hon lett ända sedan starten 2006.

Lindorff har en lång karriär bakom sig. Redan som 18-åring vann hon den prestigefulla skönhetstävlingen Fröken Sverige, och arbetade därefter arbetat som väderpresentatör och reporter.

Men det stora genomslaget kom när hon blev programledare för TV4:s klassiska reseprogram När och Fjärran och hon har sedan dess arbetat som programledare.

Visar upp kärleken

Linda Lindorff och hennes man Jacob Lindorff, 51, gifte sig 2009 och tillsammans har paret tre barn. Det yngsta föddes 2013.

I ett inlägg på Instagram hyllan Bonde söker fru-programledaren sin man som dagen till ära fyller 51 år.

Annons

”Idag fyller vår älskade Jacob år! Mannen i mitt liv och världens bästa pappa. Alltid så omtänksam och närvarande. Det är roligt med Jacob, han har en positiv inverkan på folk och gör så att allt känns mer intressant och kul. Tänk att jag fick träffa just honom och bli kär. Att jag fann den stora kärleken. Vi är alla så tacksamma för att ha dig i våra liv. Grattis älskade Jacob nu firar vi i dagarna tre!!!”

Så skriver hon i texten som hör till bilden i inlägget. På bilden ser man hur maken Jacob, sitter i sängen med en födelsedagsbricka, fylld med godsaker, i knät – omgiven av två av parets tre barn.

Men det var inte bara frukost som det bjöds på dagen i ära, man kan öven se att det i sängen och på brickan ligger flera paket till det stora födelsedagsbarnet.

Hyllas av följarna

Bildens kommentarsfält är fyllt till bredden av gratulationer och lyckönskningar till jubilaren.

”Jaaaa! Hurra för Jacob!”, skriver en följaren.

”Så Härlig bild ….ni är Vackra ihop …ha de Bäst Fira o ha Kul”, skriver en annan.

”Grattis! Mysigt ni har”, skriver en tredje.

FOTO: TV4/INSTAGRAM

Annons