LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Linn Hegdals gest till Filip Lamprecht efter att hon blivit lämnad: ”Det är tufft”

28 aug, 2024
filip lamprecht linn hegdal
Linn Hegdal och Filip Lamprecht har kilat stadigt i nästan två år – men nu får relationen en paus då Filip åker iväg på ett stort äventyr!
Inför sista träffen gav flickvännen honom en alldeles särskild gåva.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”Brand logo
Därför bor inte Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans: ”Ganska skönt”

Nu är Kristin Kaspersens, 55, son Filip Lamprecht, 27, iväg med tv-produktionen Över Atlanten. Det var i fredags som han tillsammans med programmets övriga deltagare – Emma Molin, Janne Andersson, Johan Petersson, Alexander Karim och Magdalena Forsbergsatte segel mot till Rio de Janeiro i Brasilien.

”Redan imorgon bär det av med detta helt fantastiska gäng! Jag är precis lika taggad som jag är nervös och misstänker att jag inte kommer fatta vad jag tackat ja till förens det är för sent.. Men men! Kommer bli hur bra som helst och ångra mig kan jag göra sen. Håll tummarna för att vi inte kapsejsar eller att jag skämmer ut mig framför Gurra! Kram så hörs vi från Rio de Janeiro”, skrev Filip på Instagram i torsdags.

Annons

Under tre veckor kommer de befinna sig ute till havs, tillsammans med skepparen Gunnar ”Gurra” Krantz – en av Sveriges mest erfarna seglare. Men det var inte helt självklart att tacka ja, berättar Filip för Expressen.

Filip Lamprecht lämnar allt – gåvorna från flickvännen Linn Hegdal

– Jag är jätterädd för att åka i väg och vara borta för jag har lite kontrollbehov och det är många kugghjul som har dragit i gång här hemma och många projekt som är spännande. Men det är lite läskigt att åka ifrån och inte ha kontroll. Folk kan inte nå mig om de behöver, säger han till tidningen och fortsätter.

– Samtidigt ser jag så mycket fram emot att få den här bortkopplingen. Det kommer vara svårt första dagarna, men när man är inne i det och inser att ”Det inte finns något jag kan göra. Nu är jag här. Jag har ingen telefon, jag har ingen kontakt med omvärlden” – det kommer nog vara fantastiskt skönt. Och värdefullt i längden.

filip och linn
Foto: Charlotte Brunzell/TT

Vid avfärden hade Filip sina nära och vid sin sida och mamma Kristin skrev efter hon lämnat av honom en tårdrypande text. Flickvännen Linn Hegdal, 28, ska ha visat sin kärlek med en alldeles särskild gåva.

– Jag har fått med mig lite grejer från min familj och min tjej som jag ska få spara till när det är tufft. Jag kan gissa att där vid halvvägs, när man har suttit i en och en halv vecka och vet att man har lika långt kvar, då kan det behövas en liten pick me up.

Enligt Expressen kommer Filip att vänta med att öppna paketen, tills då det verkligen känns tungt.

FOTO: TV4,TT

Annons