LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Linus Wahlgren bor i lägenhet värd 7 miljoner – inte nöjd

30 aug, 2024
Två närbilder på Linus Wahlgren. Till vänster har han glasögon och handen på halsen/hakan. Till höger står han vänd åt vänster med en mikrofon riktad mot honom.
Skådespelaren Linus Wahlgren bor i centrala Stockholm och har även ett lantställe.
Men för Hänt berättar han att han inte är helt nöjd med sin boendesituation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärlekenBrand logo
Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärleken

Skådespelaren Linus Wahlgren, 47, har som flera andra i familjen Wahlgren-Ingrosso en fin karriär. Nu går han i sin syster Pernilla Wahlgrens, 56, och systerson Benjamin Ingrossos, 26, fotspår, då han idag släppte en låt med Viktor Norén, 38!

Linus är också aktuell med filmen Gudstjänst som hade biopremiär i början på augusti, där han spelar en präst. Hänt träffade honom på smygpremiären av filmen där han bland annat berättade om sitt dejtingliv, som han inte gav ett högt betyg till.

Och inte heller hans hem fick ett särskilt högt betyg!

Linus Wahlgren inte nöjd med sitt boende

Linus Wahlgren bor i en lägenhet på Östermalm i centrala Stockholm. Den är på 66 kvadratmeter, och enligt Booli är den värd mellan 6 till 7,5 miljoner kronor.

Annons

När Hänt träffar honom på smygpremiären Gudstjänst, berättar han att han också har ett lantställe. Med det är han mycket nöjd med, men med lägenheten i stan desto mindre!

I Hänts segment Fem blixtsnabba får Linus betygsätta hans hem på en skala mellan ett och fem.

– En fyra tycker jag. Det får jag nog säga. En femma på ett lantställe, och en trea inne i stan, så en fyra.

Kan bli lite bättre alltså?

– Absolut, men man får inte bli girig.

Linus Wahlgrens erkännande om ekonomin

Hänt har tidigare rapporterat om Linus Wahlgrens ekonomi. Även om han är en väl etablerad skådespelare menar han att det inte är tal om några rikedomar jämfört med övriga familjemedlemmar.

– Haha. Ja, de skrattar hela vägen till banken. Det är det som skiljer oss, säger Linus, har han tidigare sagt till Expressen.

Annons

Till tidningen förklarade han också att han att både systern Pernilla och systerdottern Bianca Ingrosso, 29, gärna delar med sig.

– De är så generösa att jag behöver inte lida. Jag klagar inte på min egen tillvaro. Jag är supernöjd med vad jag har. Sen att det går så jävla bra för deras business, det är bara kul. Herregud. Grattis!, säger han.

Till Hänt ger han ekonomin ett ganska högt betyg, men hintar om att det alltid kan bli bättre.

– Fyra. Jag har vad jag behöver, jag kan inte köpa en ferrari nu direkt sådär. Men jag klarar mig. Det är helt okej, jag är nöjd.

FOTO: TT, Hänt

Annons