LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Linus Wahlgren fick nog av exfrun Jessica – ville inte ha henne i närheten

27 sep, 2024
Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren var tidigare gifta. Idag har det gått flera år sedan skilsmässan men Jessica är fortfarande mycket nära till familjen. Nu berättar hon om relationen mellan de två.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Jessica Wahlgren Norman, 49, och Linus Wahlgren, 48, var gifta i tio år men valde 2012 att gå skilda vägar. De fick två barn tillsammans, dottern Linn, 18, och sonen Colin, 14.

Idag har Jessica en fortsatt fin relation till både Linus och resten av Wahlgren-familjen, och de träffas titt som tätt på olika födelsedagar och andra familjetillställningar.

När Jessica nu gästar podcasten Hudvårdsdjungeln berättar hon vidare om hur relationen till Linus ser ut.

Jessica Wahlgren om relationen till Linus

I podcasten får Jessica frågan:

– Det är ju för många jobbigt att gå igenom en skilsmässa. Men hur var det för dig att fortsätta umgås med ditt ex familj?

– Ja, för mig fanns det inget annat alternativ. För det var ju min familj också, tyckte jag, förklarar hon och fortsätter:

– Men det var också att jag kom till en ny stad, och jag har inte mina föräldrar här så då blev de mycket som en extrafamilj. Plus att jag började jobba inom olika produktioner, teaterföreställningar, vilket gjorde att jag inte kunde åka hem under julen.

Därmed blev det automatiskt att Jessica umgicks mer och mer med Wahlgren-familjen.

– Så alla jular, midsommartider, har jag då firat med den här familjen! Så jag skulle snarare säga att det är stort av Linus, för det kan ju vara lätt att man känner att ”Nej, men du har ju din egen familj! Det här är min familj”.

Annons

Jessica Wahlgren om att ta hänsyn till Linus: ”Finkänslig”

Situationen blev däremot till stor del annorlunda då Jessica och Linus alltid behöll en vänskap mellan de.

– Men samtidigt så var ju vi vänner. Hade vi blivit ovänner då kanske det hade varit lättare att gå åt det hållet. Jag tycker ändå det är stort av honom att känna så.

– Jag kan tycka att även om man inte varit ovänner så är det kanske inte så att man orkar se den här människan hela tiden?

– Nej, och lita på mig jag tror att det varit tillfällen när han har känt ”Jag orkar inte se henne!”, svarar Jessica och fortsätter:

– Men jag tror att jag också varit lite finkänslig där och tänkt att här kanske jag kan backa lite. Jag behöver inte vara med på allt hela tiden… Men nästan!

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT / TT

Annons