LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Linus Wahlgrens erkännande om ekonomin – Bianca och Pernilla betalar: ”De är så generösa”

20 jul, 2024
Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Linus Wahlgren öppnar upp om ekonomin i en ny intervju.
– De skrattar hela vägen till banken, säger han om familjen till Expressen.
Annons
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linus Wahlgren, 47, är son till Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren. Han är även lillebror till Pernilla Wahlgren, 56 och likt sin mamma och storasyster är Linus musikalartist och skådespelare. Han är bland annat känd för sina roller i produktioner som Hundtricket, Grease, och Rent. Nyligen, under våren, uppträdde Linus även i David Bowie-musikalen Lazarus.

Att vara en del av Sveriges kändaste familj kommer dock inte bara med fördelar. I en ny intervju med Expressen förklarar Linus hur han han fått kämpa för att bli tagen seriös i skådisbranschen.

– Jag vet att det var många producenter och rollsättare som drog lite i nödbromsen när de hörde namnet Wahlgren. Samtidigt så vet jag inte hur många gånger jag fick förfrågningar om att vara med i diverse lekprogram eller Melodifestivalen. Men det är inte det jag vill göra, och det tog några år att jobba sig igenom den ”väggen”, säger han till tidningen.

Annons

Linus Wahlgren hyllar familjemedlemmarnas framgångar: ”Skrattar hela vägen till banken”

Men idag är Linus en väl etablerad skådespelare, även om han själv menar på att det inte är tal om några rikedomar jämfört med övriga familjemedlemmar.

– Haha. Ja, de skrattar hela vägen till banken. Det är det som skiljer oss, säger Linus.

"Du är deras fattiga konstnär?", frågar reportern sedan, varpå Linus svarar:

– Exakt! Som får stå och lida på scen.

Men det går nog ingen nöd på Linus. I samma intervju förklarar han att både systern Pernilla och systerdottern Bianca Ingrosso, 29, gärna delar med sig.

– De är så generösa att jag behöver inte lida. Jag klagar inte på min egen tillvaro. Jag är supernöjd med vad jag har. Sen att det går så jävla bra för deras business, det är bara kul. Herregud. Grattis!, säger han.

FOTO: TT/Skärmdump Youtube

Annons