LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Lisa Ajax tar avstånd från dottern – svåra sitsen: ”Inte mått så här dåligt...”

28 jul, 2024
author Linn Seipel
Linn Seipel
Lisa Ajax bebis
Lisa Ajax är hemma supersjuk med två månader gamla dottern Junie – och blir nu väldigt orolig vad som händer om hon smittar henne.
”Inte mått såhär dåligt på flera år”, skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nuBrand logo
Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nu

Lisa Ajax, 25, och sambon Max Huss, 28, blev föräldrar för första gången för snart två månader sen. Detta till deras lilla dotter som kom att få namnet Junie.

Att vara mamma är allt annat än enkelt, konstaterar Lisa. På Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka delade hon nyligen sin förlossningsberättelse, där hon beskriver hur hon vid en punkt kände att det verkligen inte skulle gå. Hon hade bestämt sig för att föda utan bedövning – men kom här att ångra sig.

– Jag var tre till fyra centimeter öppen och jag tänker att det kommer att ta sådan tid och jag orkar inte ha så här ont under en så lång tid. Men jag ligger där och försöker tänka ”Kom igen nu, du vill inte ha en epidural. Tänk på det här. Andas.”, berättar hon i den öppenhjärtiga videon och fortsätter:

– Jag verkligen försöker säga det här till mig själv men det är så, så, så svårt. Så till slut så säger jag att jag kanske vill ha en epidural ändå. Jag tänkte bara fan, ska jag ha så här ont?

Annons

Lise mådde också alldeles för illa för att klara av lustgasen, då denna gjorde saker värre. Vid den här tidpunkten började hon ifrågasätta allt, menar hon.

– Jag kände bara jag vill inte göra det här något mer! Jag vill hem, jag vill inte ha barn längre. Varför skaffar man barn? Jag vill ligga i min soffa och kolla på film och äta godis. Det är det jag vill göra. Jag vill inte ha barn! Alltså det kändes så starkt att jag ville inte något mer.

Lisa Ajax tvingas ta avstånd från lilla Junie – blivit supersjuk

Men Lisa, liksom många andra mödrar, klarade sig igenom förlossningen tillslut och belöningen var väl värd mödan. Nu väntar andra utmaningar – att faktiskt leva sitt liv med bebisen.

Det är i en händelse på sin Instagram som Lisa nu uttrycker sin stora oro. Hon har nämligen blivit allvarligt sjuk – och vill verkligen inte smitta sin lilla Junie. Men hur ska hon kunna hålla sig ifrån sin älskling, frågar hon sig?

”Sängläge hela dagen igår och idag. Har lyckats få någon slags influensa, 39 graders feber, yrsel, halsont, huvudvärk och värk i HELA kroppen. Inte mått såhär dåligt på flera år och nu har man en liten liten bebis att ta hand om som jag dessutom är SÅ SÅ SÅ orolig för ska få samma. Jag helammar så hoppas att man kropp öser på med en massa antikroppar nu”, skriver Lisa till bilden där man ser henne nedbäddad i sängen framför tv:n.

Lisa ajax sjuk

Krya på dig, fina Lisa!

FOTO: TT, Instagram

Annons