LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lotta Engberg gränslös igen! Avslöjar vulgära detaljer om sexet

18 okt, 2024
AvAlva Jonsson
AvMalin Stenberg
I fredagens avsnitt av Bäst i test chockar Lotta Engberg med sin imitation av Nour El Refai.
TV4 tvingades censurera de grova orden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Artisten Lotta Engberg, 58, har under säsongens Bäst i test gjort flera oväntade saker när hon utfört testen. Bland annat har hon kysst David Sundin och kastat av sig kläderna. Tittarna har fått lära sig att Lotta har lite snuskig humor, men hon har såklart också varit uppfinningsrik och hittat kreativa lösningar på uppdragen.

I säsongens sista avsnitt får deltagarna i uppgift att klä ut sig till varandra och komma in genom en dörr som en av sina medtävlande.

Lotta väljer då att imitera komikern Nour El-Refai, 36, genom att klä sig i keps, en glansig sportjacka och håller i en hårborste som ska likna en mikrofon. Hon pratar skånska och låtsas att hon är mitt i ett stand-up gig. Men det hon säger blir för grovt för TV4:s sändning. När David frågar ”Nour” vad hon har för favoriträtt blir svaret chockerande.

Annons

Lotta Engbergs grova språk chockar David Sundin

– Jag älskar att mumsa f****, säger Lotta i rollen som Nour.

Visserligen censureras det sista ordet i meningen, men man behöver inte vara speciellt rutinerad på att läsa på läppar för att förstå vad det är Engberg vill förmedla.

En något chockad, men road, David Sundin frågar ”Nour” vad Henrik Schyffert, hennes kille, tycker om det.

– Han älskar också att mumsa f****, svarar hon.

Lotta Engberg tvingas försvara sig

När de klipper tillbaka till studion viker sig panelmedlemmarna av skratt och Lotta harklar sig för att ge en förklaring.

– Jag måste försvara mig här, därför att jag gick ut och tittade på Nours föreställning och höll på att svimma för det var så mycket snuskiga ord. Bland annat kom det här ordet, det sa hon i sin föreställning, förklarar Lotta.

– Ja, jag var ju alltså då 19 år gammal, men absolut jag sa det, svarar Nour som är alldeles tårögd efter att ha skrattat så mycket.



Annons