LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Lotta Engberg har bestämt sig – lämnar Sverige med Mikael Sandström

19 aug, 2024
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Radarparet Lotta Engberg och Mikael Sandström lämnar Sverige i höst.
”Barcelona. Here we come”, skriver Lotta på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Den folkkära programledaren Lotta Engberg, 61, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66, har kilat stadigt under fyra års tid. I sommar har paret spenderat extra mycket tid tillsammans då Lotta har haft sin första lediga sommar på flera år – efter att allsångsprogramet Lotta på Liseberg lades ned i fjol.

Under semestern har de njutit av solen och mycket av tiden har de spenderat i Mikaels sommarstuga på Flatholmen i Bohuslän. De har passat på att umgås med familjen och nära och kära, något både Lotta och Mikael har delat med sig av på sina sociala medier.

Nyligen delade Lotta dessutom med sig av en annan solig nyhet på hennes Instagram. Hon och Mikael ska nämligen lämna Sverige för varmare breddgrader till hösten.

Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandström lämnar Sverige

Mikael har tidigare talat om hur han och Lotta har börjat spela golf på senare tiden. Detta efter att han har haft ett stort sportintresse hela sitt liv.

– Golf är det enda som jag kan bli bättre på nu – allt annat blir jag sämre i, sa Mikael i en intervju med Allas.

Och Mikael och Lotta verkar hålla starkt i sitt golfintresse. De ska nämligen åka på en lyxig golfresa i Barcelona i höst, något Lotta delar med sig av på Instagram.

”Höstens golfresa bokad @doktormikael och jag med ett gäng golfentusiaster. Så skoj! Barcelona. Here we come”, skriver hon.

Även om paret har ett stabilt förhållande verkar ett giftermål inte vara aktuellt, något som Hänt tidigare har rapporterat om. Men vem vet vad som kan ske? Enligt Lotta är allt som behövs att paret får in en hole in one:

“När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att ‘slår vi hole in one så gifter vi oss’. Men det kommer aldrig hända”, berättade Lotta i en intervju i Nyhetsmorgon under 2022.

Med lite tur kanske det inträffar den här gången i Barcelona!

FOTO: Skärmdump TV4

Annons