ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Lotta Engberg och Mikael i bråk – här skiljer det sig: ”Vi passar inte ihop”

26 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Lotta Engberg och Mikael Sandström har varit ett par i fyra år.
Nu berättar Lotta om osämjan som uppstått.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

Det var sångerskan och programledaren Lotta Engberg, 61, som tog det första steget mot en kärleksrelation med läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 66, för fyra år sedan.

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa Lotta till Aftonbladet i januari 2020.

Som tur är var även Mikael nyfiken på Lotta. Några månader senare gick de på sin första dejt, en middag i Göteborg. Och nu för tiden bor de ihop i ett hus i Mölnlycke utanför Göteborg och om somrarna spenderar de tid tillsammans i Mikaels stuga, som ligger på vackra Flatholmen i Bohusläns skärgård.

Annons

Mikael Sandström om bråken: ”Nästan så att vi inte passar ihop”

De verkar onekligen vara lyckliga ihop men bakom kulisserna har det självklart uppstått vissa bråk och meningsskiljaktigheter.

I en intervju med Aftonbladet beskriver Mikael det som ett ”mirakel” att de ens är ett par idag, med tanke på hur mycket de bråkade i början av förhållandet.

– Det blir bättre och bättre. Vi tjafsade rätt mycket i början. Vi är så fruktansvärt olika, det är ett mirakel att vi är tillsammans över huvud taget. Det är nästan så att vi inte passar ihop. Nu har kanterna slipats ned, men de var ganska vassa i början tycker jag, säger han i intervjun.

Mikael Sandström, Lotta Engberg. Karin Törnblom/TT

Lotta Engberg om olikheterna – så skils deras åsikter

I en ny intervju med Lotta i Hemmets Journal berättar även hon om deras olikheter. På frågan om det bästa målet på dagen svarar hon:

Annons

– Jag vill ha frukost, lunch och middag. Där är jag och Mikael olika. Han tycker nämligen inte att det är så noga med lunch. Men viktigaste målet för mig är nog middagen, för då har man ofta sällskap.

FOTO: TT

Annons